Ral·lis

Latvala mana i Loeb plega

Motor. El finlandès va acabar líder la primera etapa del Ral·li de Portugal, amb 2,6 segons sobre Solberg, el seu company d'equip. Loeb va sortir de la pista al tercer tram i no reprendrà la cursa

Jari-Matti Latvala i Petter Solberg (tots dos amb Ford Fiesta RS) dominen el Ral·li de Portugal, quarta prova del mundial, després dels quatre trams de la primera etapa. Solberg va guanyar el primer (urbà, a Lisboa) i va repetir en el següent, ja sobre terra, al vespre (sense llum natural) i amb pluja. Latvala es va imposar en el tercer i es va situar al capdavant de la cursa i Ott Tänak (Ford Fiesta RS) va ser el més ràpid a l'últim del dia. Sébastien Loeb (Citroën DS3) no podrà celebrar a Portugal el seu 70è triomf mundialista. En el tercer tram i quan era tercer en la general va sortir de la pista, l'arc de seguretat del cotxe va quedar malmès i l'abandonament va ser inevitable. Al final del tram anterior, l'alsacià havia fet un comentari premonitori: “L'adherència canvia constantment. Els trams de nit no són fàcils i més que res intento mantenir-me en la pista.” En el mateix tram va abandonar Dani Sordo (Mini JCW) per problemes elèctrics. Mikko Hirvonen (Citroën DS3), l'única amenaça pels pilots de Ford, és tercer a 5 segons del líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)