Ral·lis

Sébastien Loeb segueix sent l'amo del ball

Ral·lis. La primera etapa deixa el nou vegades campió al capdavant del Montecarlo, marcat per la neu i els problemes de cronometratge

Han canviat força coses, però res no ha canviat: al final d'una primera etapa amb dues passades als mítics trams de Le Moulinon i Burzet, Sébastien Loeb encapçala el ral·li de Montecarlo amb tota autoritat.

Quan va veure el seu registre del segon tram, amb el qual Loeb es va col·locar al capdavant de la classificació, Mikko Hirvonen va fer ben palesa la barreja d'admiració i temor reverencial que encara desperta el nou vegades campió mundial, exclamant: “Seb és increïble; simplement impressionant.”

Un altre Sébastien, Ogier, va donar la sorpresa marcant el primer escratx del ral·li amb el nou VW Polo, però va acabar cedint un munt de temps, tot i que es manté segon.

La jornada va ser marcada per les delicades condicions dels trams, amb parts seques alternades amb altres de nevades o amb gel, i pels problemes de cronometratge en el tercer tram, que van trigar tres hores a resoldre's.

Entre els capdavanters, Thierry Neuville (Ford) i Esapekka Lappi (Skoda) van sortir de la carretera. El Montecarlo no permet reenganxar-se l'endemà, així que el seu abandonament és definitiu.

1a etapa
1r. Loeb-Elena (Citroën DS3)
1h39:49.0
2n. Ogier-Ingrassia (VW Polo)
a 1:20.3
3r. Hirvonen-Lehtinen (Citroën)
a 1:46.7
4t. Sordo-Del Barrio (Citroën)
a 2:01.2
5è. Latvala-Anttila (VW Polo)
a 2:32.2
6è. Novikov-Minor (Ford)
a 2:50.6
38è. Font-Julià (Mitsubishi)
a 21:47.5
52è. Triviño-Haro (Mitsubishi)
a 28:05.3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)