Ral·lis

Loeb ho té al sac i ben lligat

Motor. El nou vegades campió del món torna a ser el més ràpid i deixa el Montecarlo vist per a sentència. Sordo perd provisionalment un lloc al podi davant Novikov, en fer una virolla

Si res no es torça avui, en la tradicional nit del Turini que posarà punt final al ral·li de Montecarlo, Sébastien Loeb té tots els trumfos per vèncer el primer dels quatre ral·lis que correrà enguany, en el seu comiat de l'especialitat.

La jornada d'ahir va dur els supervivents de Valence a Montecarlo amb la disputa de tres trams en línia. L'alsacià va ser el més ràpid en dos i manté un còmode avantatge respecte a Sébastien Ogier (VW), que havia deixat clar que el segon lloc ja li està bé.

Rere els dos tenors, una virolla va fer que Sordo (Citroën) es veiés superat per Novikov (Ford), tot i que la diferència entre ells és mínima.

L'altre escratx va ser per a Ostberg (Ford), en el seu primer Montecarlo, mentre que al tercer tram, Sisteron, Latvala (VW) va superar Hirvonen (amb problemes de frens al seu Citroën) i és cinquè.

1r Loeb-Elena (Citroën DS3)
4h16:41.9
2n Ogier-Ingrassia (VW Polo)
a 1:47.4
3r Novikov-Minor (Ford Fiesta)
a 3:19.9
4t Sordo-Del Barrio (Citroën DS3)
a 3:21.6
5è Latvala-Anttila (VW Polo)
a 4:04.9
6è Hirvonen-Lehtinen (Citroën DS3)
a 4:19.1
7è Hänninen-Tuominen (Ford)
a 5:15.5
8è Ostberg-Andersson (Ford Fiesta)
a 6:18.2
29è Font-Julià (Mitsubishi)
a 59:22.6
33è Triviño-Haro (Mits.)
a 1h01:26.2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)