Ral·lis

Sordo alça el cap

Motor. El cantàbric es col·loca líder en el ral·li d'Alemanya davant de Neuville, i tots dos lluitaran avui pel seu primer triomf en el WRC

Vuit dècimes és el minso avantatge amb què Dani Sordo afrontarà aquest matí l'última etapa del ral·li d'Alemanya, dues passades a un tram de 24,5 km. Només Sébastien Ogier (VW), reenganxat després d'abandonar divendres passat, va ser més ràpid que el pilot del RACC, que va fer dos escratxs. El de Citroën encara era tercer després dels tres primers trams del dia, rere Jari-Matti Latvala (VW) i Thierry Neuville (Ford). Però en el primer tram de la segona volta, sota la pluja, tots dos van sortir de la carretera. El finlandès s'hi va quedar, i el belga va poder arribar al final com a nou líder, però ja amb Sordo enganxat al clatell. Al tram següent, aquest el va superar. Faltava un últim tram per acabar l'etapa, la segona passada a l'Arena Panzerplatte, de 41 km, però l'organització el va anul·lar per la mort del pilot i el copilot d'un dels cotxes de la desfilada de vehicles històrics. Amb les baixes, Robert Kubica és cinquè de la general i primer WRC-2, frec a frec amb Elfyn Evans.

1r Sordo-Del Barrio (Citroën)
2:43:48.5
2n Neuville-Gilsoul (Ford Fiesta)
a 0.8
3r Hirvonen-Lehtinen (Citroën)
a 1:27.6
4t Prokop-Ernst (Ford Fiesta)
a 6:06.3
5è Kubica-Baran (Citroën RRC)
a 7:33.1
6è Evans-Barritt (Ford R5)
a 7:40.9
7è Latvala-Anttila (VW Polo)
a 9:27.0
8è Paddon-Kennard (Skoda)
a 10:37.3
9è Ostberg-Andersson (Ford)
a 12:27.8
48è Triviño-Haro (Mitsubishi)
a 46:15.6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)