3a divisió FEF

S’acaben els somnis

3a divisió FEF. El Peralada perd amb dos gols a pilota aturada, el segon en el temps afegit, i diu adeu a la possibilitat de jugar el ‘play-off’

Castelldefels 2 Peralada 1

CASTELLDEFELS:Antonell, Marimon, Alba (Monir, 82’), Kike Ramírez (Acedo, 60’), Manu González (Rubén Giménez, 82’), Orellana, Mario, Franco (Carlos Cano, 60’), Massot, Carlos Portero i Velasco.PERALADA:Jona Morilla, Espuña (Micaló, 70’), Gallardo, Sergi Romero, Ferri, Pol Gómez, Marc Gelmà (Iker Vázquez, 49’), Pol Cuatrecases (Jandro, 49’), Dani Gómez (Junior, 56’), Llorenç Busquets i Marc Padilla (Marc Medina, 49’).GOLS:1-0 (58’) Marimon. 1-1 (65’) Junior. 2-1 (92’) Marimon.ÀRBITRE:Caro Gallardo.T.G.:als locals Carlos Portero i Rubén Giménez; i als visitants Jona Morilla i Ferri.T.V.:cap.

El Peralada va perdre ahir al camp del Castelldefels (2-1), que començava cuer la jornada, i després de sumar només un punt dels últims nou possibles viurà les dues últimes jornades sense res en joc, ja que els xampanyers, ara dotzens, han dit adeu a qualsevol possibilitat real de jugar el play-off d’ascens a 2a divisió FEF per segon curs consecutiu.

Els d’Àlex Marsal van acabar perdent un partit en què, tot i que els locals van generar més perill, podria haver passat qualsevol cosa, ja que hi va haver moltíssimes ocasions a les dues porteries. En la primera part, però, el marcador no es va moure, i això que el Castelldefels fins i tot va disposar d’un penal, però Jona va aturar el xut de Kike Ramírez (19’). Després de la represa va ser l’hora d’afinar la punteria. Primer el Castelldefels, amb un remat de Marimon a la sortida d’un córner (58’), i després va empatar Junior (65’), acabant una bona jugada per la dreta. En el temps afegit, i després d’una bona ocasió de Marc Medina (85’), Marimon, una vegada més en un córner, va fer el 2-1 definitiu (92’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)