Ral·lis

Espectacle assegurat en el ral·li Empordà

Motor. Amb gairebé 100 inscrits, els favorits del campionat català i un munt d'històrics per aixecar els ànims a les cunetes

Any rere any, el ral·li Empordà acaba sent una prova de referència en el campionat català. En l'edició que es disputa avui són 95 els equips inscrits –el sostre del campionat el 2014 eren 66–, que sortiran de la Bisbal a les 14.35 h i hauran acabat la cursa a les 20.20 h després de dues passades per la Ganga (15.24 i 18.34), Santa Pellaia (15.57 i 19.07) i els Àngels (16.35 i 19.45). Senzill, diürn i relativament accessible, però selectiu. L'Escuderia Baix Empordà ha aconseguit quantitat i qualitat. A més dels aspirants a la victòria i al podi –els Porsche 911 de Membrado i Orriols, el Mitsubishi Colt de Sayós i el Lancer de Llinàs– entre els inscrits hi ha els rapidíssims i espectaculars BMW històrics –Xargay amb un 2002, Jové amb un M3– i diversos Ford Sierra i Escort de tracció al darrere o R-5 GT Turbo, als quals encara s'han d'afegir els 13 participants en la modalitat de regularitat superesport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)