OK Lliga

El Barça mai no perdona

Hoquei sobre patins.El Noia Freixenet fa un pas endavant i planta cara al campió, però Carles Grau, sublim sota pals, i Pau Bargalló i João, letals, situen el 2-0 en la final de l’OK Lliga

Barça 3 Noia Freixenet 1

BARÇA:C. Grau, Alabart, Pau Bargalló, Barroso i João Rodrigues -inicial-; M. Grau, Llorca, Panadero i E. Cervera.NOIA FREIXENET:B. Roca, esteller, Salvadó, J. Bargalló i Morales -equip inicial-; Costa, Gabarró, Mendes i Rovira.GOLS:1-0 (6’) João. 2-0 (24’) Pau Bargalló. 2-1 (27’) Esteller. 3-1 (47’) João.ÀRBITRES:I. González i A. Barba.FALTES:16 del Barça i 17 del Noia.

El Barça va tenir una feinada per tornar a derrotar el Noia Freixenet (3-1) en el segon partit del play-off final de l’OK Lliga i és a només un triomf del seu 34è títol. L’eficàcia va tornar a marcar diferències i l’equip d’Edu Castro arribarà a l’Ateneu divendres (21 h) amb un avantatge sòlid (2-0) però amb la sensació que la sèrie està ben oberta. L’equip de Sant Sadurní, de fet, va plantar cara als blaugrana, sobretot en la segona part, en la qual va acaronar l’empat. El porter del Barça Carles Grau, espectacular, va enlairar el seu equip en un duel més físic que no pas el primer (4-0) a proposta dels sadurninencs. Pau Bargalló, amb un gol i dues assistències coronades per João Rodrigues, va tornar a exercir de jugador franquícia.

Una triangulació culminada per João rematant una passada de Pau Bargalló va permetre al conjunt d’Edu Castro avançar-se (1-0 ) i apaivagar la sortida intensa del Noia. L’equip de Pere Varias va entrar a la pista més incisiu que en el primer partit i va generar, però els errors i la falta d’eficiència el van penalitzar. Pau Bargalló va fer el 2-0 amb un tret ras i encreuat al segon pal quan tan sols faltaven 13 segons per al descans. Un xut precís i de qualitat i, alhora, una concessió imperdonable del Noia.

L’equip de Sant Sadurní, però, es va aixecar. Esteller, especialista, va enxampar al vol una passada de gran visió de Jordi Bargalló (2-1). Pràcticament en l’acció posterior, el Noia va cometre la desena. La directa llançada per Pau Bargalló en dos tocs i arrossegant es va estavellar al pal. Tot seguit, en plena voràgine de jugades clau, el Barça va fer la desena. Martí Gabarró, el mestre de la matèria del Noia, no va superar Carles Grau. Minuts d’alt voltatge.

El Noia creia en la remuntada contra un Barça carregat de faltes (14) i Morales va acaronar el segon. El casc de Carles Grau ho va impedir. A 7:34 del final: 15a dels locals. Martí Gabarró hi va tornar. Ganxo, contraganxo, i una mà canviada miraculosa de Grau. A 3:55, el Barça va disposar d’una nova directa–15a del Noia. Blai Roca va aturar l’intent d’Alabart. João, però, rematant una assistència fabulosa de Bargalló, va clavar el 3-1 a 2:14 del final.