Ral·lis

Al punt de caramel

Ral·lis. Si guanya en el Ral·li d'Alsàcia, Ogier s'embutxacarà el seu segon títol mundial davant del seu públic, igual que l'any passat

D'aquí a tres setmanes es disputarà el Ral·li Catalunya-Costa Daurada, penúltima de les tretze proves del curs, i fa tota la fila que Sébastien Ogier (VW) estrenarà el seu segon títol mundial a Salou, igual com l'any passat. Només li cal esgarrapar sis puntets més al seu company Jari-Matti Latvala en el Ral·li d'Alsàcia. Per dependre només d'ell, Ogier ha de guanyar i ser segon al Power Stage. Per la seva banda, Latvala necessita tant sí com no acabar davant del francès a casa seva. Una missió prou feixuga en un ral·li tot d'asfalt, una superfície on no guanya un finlandès des del triomf de Tommi Mäkinen al Sanremo italià del 1999.

Amb l'asfalt, també torna Dani Sordo (Hyundai), especialista en aquest terreny. El seu copilot, el molinenc Marc Martí, disputa a Alsàcia el seu 150è ral·li del WRC. Abans-d'ahir va fer 48 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)