Ral·lis

Ogier es queda sense poder sentenciar el títol a casa

Ral·lis. Latvala encapçala el Ral·li d'Alsàcia i una avaria enfonsa el líder del mundial

Cop de teatre en el Ral·li d'Alsàcia. Sébastien Ogier ha perdut prop de nou minuts en la primera etapa i el seu company Jari-Matti Latvala és el líder de la general, al davant del tercer Volkswagen, d'Andreas Mikkelsen. Puntuar s'ha fet prou costerut per al francès, que, de retruc, es quedarà sense poder celebrar el títol mundial al davant del seu públic. Encara que Latvala hagués de plegar, Ogier només té a l'abast els tres punts del Power Stage –l'últim tram del ral·li, demà–, però en necessita sis per sentenciar la corona.

Tot es va tòrcer en el segon dels set trams del dia, quan l'avaria d'un sensor li va costar quatre minuts perquè el motor s'aturava en canviar de marxa. Per acabar-ho d'adobar, el seu copilot, Julien Ingrassia, va sumar el temps que no era al final del tram i van penalitzar quatre minuts en el següent control. El trencament d'un amortidor en el cinquè tram li va costar dinou segons més. “No ha estat el dia que esperava”, va reconèixer.

Rere els VW, Kris Meeke (Citroën) ocupa el tercer lloc en solitari i Dani Sordo (Hyundai) és quart, després de l'avaria al turbo del seu company Neuville –ha perdut tres minuts– i un problema elèctric d'Elfyn Evans (Ford).

1r Latvala-Anttila (VW)
1h01:42.9
2n Mikkelsen-Floene (VW)
a 8.2
3r Meeke-Nagle (Citroën)
a 23.1
4t Sordo-Martí (Hyundai)
a 51.2
5è Ostberg-Andersson (Citroën)
a 1:01.9
6è Hirvonen-Lehtinen (Ford)
a 1:02.9
7è Kubica-Szczepaniak (Ford)
a 1:04.7
8è Bouffier-Panseri (Hyundai)
a 1:45.7
19è Pons-Haro (Ford R5)
a 4:49.7
32è Ogier-Ingrassia (VW)
a 8:52.3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)