Ral·lis

Xalant en camp contrari

Motor. Latvala domina el ral·li d'Alsàcia i fa palès un estat de forma excepcional sobre l'asfalt, que no és el terreny natural del finlandès

S'ho està passant tan bé, Jari-Matti Latvala, sobre els trams d'asfalt del ral·li d'Alsàcia, que assegura que no li faria res tornar-los a fer “dos o tres cops més”, per bé que el seu terreny preferit és la terra. Qui ho sap, el que hauria ofert la seva lluita amb l'altre Volkswagen, el de Sébastien Ogier. El líder del mundial segueix enfonsat en la taula –divendres va cedir gairebé nou minuts, entre avaries i una penalització– i encara és a cinc minuts dels llocs que donen punts. Avui, però, podrà endur-se'n tres si guanya el Power Stage.

Rere Andreas Mikkelsen (VW) i Kris Meeke (Citroën) –segon i tercer–, la lluita més encesa és pel quart lloc, entre Dani Sordo (Hyundai) i Robert Kubica (Ford). Esgarrapant segons en cada tram, l'expilot de F-1 s'ha acostat a tot just nou dècimes del cantàbric, i avui lluitarà pel seu millor resultat en una prova del WRC. En el penúltim tram d'ahir, Xevi Pons (Ford R5) va perdre prop de tres minuts per una punxada i ara és cinquè entre els cotxes de la categoria RC2.

1r Latvala-Anttila (VW)
2h06:40.4
2n Mikkelsen-Floene (VW)
a 28.0
3r Meeke-Nagle (Citroën)
a 53.7
4t Sordo-Martí (Hyundai)
a 1:41.7
5è Kubica-Szczepaniak (Ford)
a 1:42.6
6è Hirvonen-Lehtinen (Ford)
a 1:54.6
7è Ostberg-Andersson (Citroën)
a 3:04.6
8è Evans-Barritt (Ford)
a 3:16.8
18è Ogier-Ingrassia (VW)
a 8:53.4
21è Pons-Haro (Ford R5)
a 12:31.4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)