Ral·lis

En un mocador

Motor. Menys de deu segons separen els tres primers classificats del Ral·li de Suècia, amb Neuville al davant dels Polo de Mikkelsen i Ogier

Thierry Neuville (Hyundai) és el sorprenent líder del Ral·li de Suècia –segona cita del WRC–, i avantatja els Volkswagen de Mikkelsen i Ogier d'1.5 i 9.6 segons, respectivament, quan només falten per disputar tres dels 21 trams de la prova. L'etapa d'ahir va començar amb l'atac d'Ogier, que en l'equador de la jornada es va col·locar a tot just 1.7 segons del seu company –dues errades van costar mig minut al noruec–. Neuville es mantenia tercer, frustrat pel dèficit de potència del Hyundai respecte dels Polo. Semblava que Ogier ho tenia coll avall, però el fet d'obrir la cursa el va perjudicar en la segona passada pels trams, que milloraven amb el pas dels cotxes. Això va donar ales a Neuville, que en l'últim tram va donar la urpada definitiva. “He atacat de valent. Serà difícil, però no penso aixecar el peu”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)