Ral·lis

Doncs sí que comença bé!

Motor. Ogier para el cop d'haver d'obrir la cursa i és el sorprenent líder del Ral·li de Mèxic, al davant de Neuville i Latvala. Meeke i Kubica pleguen quan tenien el lideratge a l'abast

Sébastien Ogier (VW) encapçala el Ral·li de Mèxic en l'equador de la primera etapa, i avantatja Neuville (Hyundai) de 9.6 segons i el seu company Latvala de 15.8. El campió del món va superar amb nota l'handicap d'haver d'obrir les pistes i escombrar-ne la graveta. La va encertar muntant rodes toves en comptes de dures, i es va beneficiar de l'abandonament de Meeke (DS) i Kubica (Ford). El nord-irlandès i el polonès eren els pilots capdavanters amb la posició de sortida més favorable, però en el quart tram el primer va tenir un accident –havia fet l'escratx en el tercer i era a un segon d'Ogier– i el Fiesta privat del segon es va avariar quan l'expilot de F-1 era líder virtual en els primers parcials. Ogier, doncs, ha parat el primer cop, però seguirà obrint la cursa fins al divuitè tram, i Neuville, Latvala i Ostberg (DS) encara són a prop.

Sis trams disputats (de 21)
1r Ogier-Ingrassia (VW)
53:55.5
2n Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 9.6
3r Latvala-Anttila (VW)
a 15.8
4t Ostberg-Andersson (DS)
a 24.4
5è Mikkelsen-Floene (VW)
a 34.0
6è Evans-Barritt (Ford)
a 34.1
7è Sordo-Martí (Hyundai)
a 1:06.6
8è Prokop-Tománek (Ford)
a 1:07.5
9è Protasov-Cherepin (Ford RC2)
a 2:08.7
10è Guerra-Rozada (Ford)
a 2:14.2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)