Motociclisme

“Amb la goma extradura no podia guanyar Rossi”

Marc Márquez. Pilot d'Honda

Marc Márquez va tardar a fer declaracions. En la caiguda es va fer una cremada al costat que va requerir atenció mèdica, tot i que no va tenir importància. El lleidatà va explicar per quin motiu havia decidit canviar de pneumàtic a última hora: “M'he decidit per un de més tou perquè sabia que amb l'extradur no podia guanyar perquè Rossi era superior. Gairebé ho aconsegueixo, me l'he jugat al final però no ha pogut ser.” Márquez no va reconèixer haver fet cap error en el penúltim gir, i va atribuir la caiguda a un incident de cursa: “Sempre vols estar al davant i en vols una mica més, però d'aquestes coses també se n'aprèn. Ara ja penso en Jerez.”

Rossi, exultant i vestit amb una samarreta de Maradona, explicava les seves impressions després de la cursa: “Sabia que havia de pressionar. L'elecció del pneumàtic era la bona, la moto va bé. En les rectes va una mica més lenta que l'any passat, però millorem i, excepte això, va molt millor.” També va comentar com havia atrapat Márquez: “Avui anava més bé volta a volta i he iniciat la caça de Marc. Quan l'he atrapat no esperava que fos tan agressiu. M'ha tocat al centre del revolt on l'he avançat i després a la sortida. Després he vist que em marcaven la diferència amb Dovizioso i a l'última volta he vist la seva moto a terra.”

Sempre vols estar al davant i en vols una mica més, però d'aquestes coses també se n'aprèn. Ara penso en Jerez
Marc Márquez
Quan he atrapat Márquez no esperava que fos tan agressiu. M'ha tocat al centre del revolt on l'he avançat i a la sortida
Estic molt content de les tres primeres curses. Sóc líder i tinc el potencial per fer bones curses. La pròxima, a Jerez
Valentino Rossi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)