Ral·lis

El ral·li Empordà, amb tots els favorits

Motor. És l'única prova d'asfalt del campionat català que es fa en territori gironí

Com sempre, hi són tots i en són molts. Ni més ni menys que 111 equips inscrits, 89 en velocitat i 22 en regularitat sport, prendran la sortida avui a 2/4 de 3 de la tarda per fer dues passades a la Ganga (15:19 i 18:34), Santa Pellaia (15:52 i 19:07) i els Àngels (16:30 i 19:45) amb el duel entre Membrado-Vilamala (Ford Fiesta R5), Orriols-Pujolar (Porsche 911 GT3), Llimas-Torra (Mitsubishi Evo X) i Teixidor-Amigo (Mitubishi Evo X) en l'horitzó. Membrado lidera el campionat català i Orriols –que no va disputar el primer ral·li, de terra–, la copa d'asfalt.

El ral·li Empordà oferirà un munt de vehicles interessants (Seat Córdoba WRC, Citroën DS3 R3T, Renault Clio Maxi), a més de la previsible lluita entre Xargay-Garcia (BMW 2002), Solà-Izquierdo (Ford Sierra Cosw.) i Donatiu-Padrós (Ford Escort) pels primers llocs en històrics. També és cita per als pilots del Volant RACC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)