Ral·lis

Ogier, a tocar del tercer

Motor. El pilot francès de VW en fa prou acabant al davant del seu company Latvala en el ral·li d'Austràlia per sentenciar un altre títol

Sébastien Ogier acarona el tercer títol mundial consecutiu del seu palmarès en el ral·li d'Austràlia, desena de les tretze cites del curs. En fa prou acabant al davant del seu company de Volkswagen Jari-Matti Latvala. En cas de victòria del finlandès, el francès encara seria campió si és segon i suma un punt al Power Stage. De retruc, si el triomf als antípodes és cosa dels dos tenors de VW –entre tots dos han guanyat vuit dels nou ral·lis disputats– la marca alemanya també sumarà el tercer títol seguit de marques. Només un doblet de Hyundai els aigualiria la festa. La marca coreana puntuarà amb Neuville i Paddon, mentre que Dani Sordo pilotarà el tercer cotxe. A can Citroën, Stéphane Lefebvre substitueix Ostberg. Dimarts, durant el reconeixement d'un tram, el noruec va xocar contra un camió i es va trencar dues costelles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)