Ral·lis

Meeke, el convidat

Ral·lis. El pilot nord-irlandès de Citroën acaba la segona etapa a Austràlia a només tres dècimes d'Ogier, que avui podria ser campió

Kris Meeke (DS) és l'única nota discordant en la cavalcada de Volkswagen cap a un nou triplet aquest any –seria el quart en deu proves–. El nord-irlandès va encapçalar la segona etapa del ral·li d'Austràlia fins al quart i últim tram del dia (nocturn), en què la pols en suspensió el va perjudicar, per bé que fins a aleshores la seva posició de sortida endarrerida l'havia afavorit. Sébastien Ogier li va esgarrapar allà 2.7 segons, suficients per acabar la jornada com a líder, amb tres dècimes d'avantatge. Avui, el francès tindrà una posició de sortida més favorable i podrà defensar el primer lloc i, de retruc, sentenciar el títol. Latvala no va saber trobar el ritme en les dues passades pel tram més llarg del ral·li, de 51 km, i va caure del primer lloc al tercer. El finlandès ha de guanyar per ajornar la resolució del campionat. El millor dels altres va ser Paddon (Hyundai), amb dos escratxs, mentre que Tänak (Ford) va desbancar Neuville i Sordo.

2a etapa
1r Ogier-Ingrassia (VW)
2h20:51.8
2n Meeke-Nagle (DS)
a 0.3
3r Latvala-Anttila (VW)
a 2.6
4t Mikkelsen-Floene (VW)
a 9.1
5è Paddon-Kennard (Hyundai)
a 19.4
6è Tänak-Mðlder (Ford)
a 39.1
7è Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 1:03.9
8è Sordo-Martí (Hyundai)
a 1:10.2
9è Evans-Barritt (Ford)
a 3:15.1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)