Ral·lis

MARC MARTÍ

COPILOT DE DANI SORDO (HYUNDAI)

“Les carreres són un cuquet molt i molt dolent”

Fa un any deia que no tenia gens clar si voldria fer una campanya sencera en el mundial, i aquí està...
Sí, la veritat és que això és un cuquet molt i molt dolent, és com una droga per als que ens agrada aquest esport. Disfrutem fent aquesta feina, i per això seguim. La relació amb el Dani [Sordo] ha estat molt bona. Després de la mitja temporada que vam fer l'any passat, Hyundai ens va oferir un programa sencer per a dos anys. Ara estem acabant el primer i n'hem d'estar prou satisfets.
És a dir, Sordo té contracte fins al final del 2016 i vostè seguirà amb ell fins aleshores, com a mínim?
La idea és aquesta. Ell té assegurat un altre any amb Hyundai i m'ha demanat que el segueixi. Imagino que serà així.
Com valora aquest any, fins ara? Ha faltat un podi, potser?
Ens ha faltat que ens hagués respectat una mica més la mecànica. Quan hem tingut l'oportunitat de fer uns bons resultats, les errades mecàniques no ens han ajudat a aconseguir aquest podi. El que importa és com valora l'equip la nostra feina. Els nostres resultats han estat prou positius de cara al campionat de marques. En canvi, la nostra posició en el mundial de pilots no reflecteix la competitivitat que hem tingut tot l'any. El que hem de fer és encarar el proper any, amb el cotxe nou, encara amb més ganes.
I què és més important, assolir el subcampionat de marques ara o que aquest cotxe nou sigui guanyador el 2016?
El subcampionat és important. Ara, els pilots el que volem és tenir un cotxe competitiu l'any que ve. I la marca, també.
Prefereix un ral·li amb pocs trams però molt llargs, com l'últim Tour de Còrsega, o amb molts trams però relativament curts, com el Catalunya?
Prefereixo fer bastants trams i més curts. Si es fan trams d'entre deu i vint quilòmetres, n'hi pot haver molts, encara que la distància cronometrada final de la prova sigui la mateixa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)