Ral·lis

“Sempre estarem al vostre costat”

Motor. Compromís explícit del nou alcalde de Girona, Albert Ballesta, amb el futur del ral·li Costa Brava, que es disputa el cap de setmana vinent

“Apostem per aquesta cursa i sempre estarem al vostre costat.” Aquest final d'intervenció del flamant alcalde de Girona, Albert Ballesta, en la presentació del 64è ral·li Costa Brava no va sonar protocol·lària, lacònica ni gratuïta. Va semblar un compromís públic de continuïtat en la col·laboració amb una cursa que, com Àlex Romaní –l'organitzador– es va encarregar de recordar, va ser salvada per les institucions ara fa cinc anys i que també forma part de la projecció exterior de Catalunya, singularment per la participació d'uns 25 equips estrangers entre la norantena d'inscrits.

El ral·li Costa Brava –campionat FIA de velocitat per a històrics i també d'Espanya i Catalunya de velocitat i regularitat– es disputarà divendres i dissabte vinent amb sortida, parc de treball i arribada a Girona i 12 trams (dues passades als Àngels i les Serres divendres i tres passades per Osor i Cladells i dues per Sant Hilari-Espinelves dissabte).

Entre els inscrits, destaca sobretot un nom, el del belga Eric Comas, campió de la F-3000 el 1990 i amb 59 grans premis de F-1 disputats entre el 1991 i el 1994. Pilotarà un Lancia Stratos, que competirà amb la munió habitual de Porsche 911, Lancia 037, Ford Escort i Sierra, BMW M3 o Lancia Delta Integrale.

Una setmana més tard es farà el ral·li Costa Brava Històric, aquest en format de regularitat (i carretera oberta), del 17 al 20 de març, amb sortida i arribada a Lloret de Mar, un final d'etapa a Barcelona i un quilometratge més alt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)