Ral·lis

Ha nascut una estrella

Motor. Paddon para els peus a Ogier en l'últim tram del ral·li de l'Argentina i s'embutxaca la primera victòria en el mundial

Hayden Paddon va reaccionar com un campió en l'últim tram del ral·li de l'Argentina i va batre Sébastien Ogier quan el tricampió del món l'havia posat entre les cordes. El pilot de Hyundai, de 29 anys, va començar la jornada amb mig minut de renda sobre el de Volkswagen, amb tot just tres trams per disputar-se. En el primer, Paddon va cedir set segons per un problema en el canvi de marxes; en el segon, Ogier va donar el que semblava l'estocada definitiva, quan li va esgarrapar 19.8 per col·locar-se a tot just 2.6 abans del power stage. Lluny d'arronsar-se, el neozelandès va atacar a fons i va fer l'escratx, amb 11.7 d'avantatge. Paddon havia heretat el primer lloc dissabte, quan Latvala va bolcar. Amb la seva primera victòria en el mundial, va trencar la ratxa de dotze de seguides de VW, i va donar el segon triomf en el WRC a Hyundai, dos anys després del primer.

Ral·li de l'Argentina
1r Paddon-Kennard (Hyundai)
3h40:52.9
2n Ogier-Ingrassia (VW)
a 14.3
3r Mikkelsen-Jaeger (VW)
a 1:05.2
4t Sordo-Martí (Hyundai)
a 1:17.1
5è Ostberg-Floene (Ford)
a 4:56.7
6è Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 9:29.5
Mundial de pilots
1r Sébastien Ogier (VW)
96
2n Hayden Paddon (Hyundai)
57
3r Mads Ostberg (Ford)
52
4t Andreas Mikkelsen (VW)
48
5è Dani Sordo (Hyundai)
44
Mundial de constructors
1r Volkswagen Motorsport
117
2n Hyundai Motorsport
81
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)