Ral·lis

Segona victòria de Hyundai en els tres últims ral·lis

Motor. Neuville guanya el de Sardenya després que Latvala renunciï a empaitar-lo en l'etapa final. Ogier acaba tercer i Sordo, quart

Thierry Neuville (Hyundai) ha posat fi a gairebé dos anys de sequera amb la victòria en el ral·li de Sardenya, la segona en el WRC per a ell, la tercera per a Hyundai i la segona de la marca coreana en els tres últims ral·lis. El pilot belga és el cinquè guanyador diferent en els sis ral·lis disputats enguany, i va rubricar el triomf amb l'escratx en el primer tram d'ahir, que va fer que Jari-Matti Latvala (VW) renunciés a empaitar-lo i es conformés amb el segon lloc, a 25.7. El seu company Sébastien Ogier va acabar tercer –quart ral·li seguit que no guanya–, a 1:40, però és més líder del mundial perquè els seus perseguidors immediats (Mikkelsen, Ostberg i Paddon) no van puntuar. De fet, el segon de la general és ara Dani Sordo (Hyundai), que va ser quart per quarta vegada seguida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)