Més motor

Xavi Pinsach puja al podi en la seva tornada a ETG Racing

El pilot de Porqueres Xavi Pinsach va obtenir la tercera posició el cap de setmana passat al circuit de Barcelona-Catalunya, en la quarta prova del campionat d'Espanya en la categoria Superstock 600. La cursa va suposar el seu retorn amb l'equip que el va fer campió la temporada passada, ETG Racing, després de desvincular-se fa uns dies de Targobank. En Moto 4, Marcos Ruda va ser cinquè per l'escuderia gironina, i l'eslovac Michal Búlik va ser tretzè. En PreMoto 3, el francès Andy Verdoïa va acabar desè i Francesc Pérez va caure. El mateix li va passar en Moto 3 a Gino Navarro. La propera prova del CEV, la cinquena del campionat, es disputarà el 17 de juliol al circuit de Motorland, a Aragó.