Més motor

Pinsach farà les 24 hores de Catalunya amb Folch

Motor. El banyolí Eduard Ullastres també pilotarà per a l'equip campió el 2015

Xavi Pinsach i Eduard Ullastres seran dos dels pilots de l'equip Yamalube Yamaha Folch Endurance en les 24 hores de Catalunya, que es disputaran el cap de setmana del 9 i el 10 de juliol. Per a Pinsach serà la primera experiència en una cursa de resistència d'aquest nivell. El pilot de Porqueres s'hi estrenarà amb un dels millors equips possibles, campió el 2015 i amb nou victòries en les 21 edicions disputades. Aquesta, la 22a, té 66 equips inscrits, la xifra més alta dels nou últims anys, amb una gran repuntada dels equips catalans, que creixen el 75% i són 28, molt a prop dels francesos (33).

El pilot d'ETG Racing i el banyolí Ullastres tindran com a companys Arturo Tizon i Pedro Vallcaneras –pilots que van guanyar l'edició del 2015– i pilotaran una Yamaha YZF R-1 EWC, que Pinsach va provar dilluns.

Folch Endurance, amb base a Reus, és l'escuderia degana dels campionats de velocitat i resistència. Va ser fundada el 1981 i en aquests 35 anys és la que té millor palmarès a l'Estat espanyol, amb més de deu campionats estatals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)