Ral·lis

El nord-irlandès volador

Ral·lis. Kris Meeke treu suc d'una posició de sortida favorable i té a tocar la victòria a Finlàndia, davant de l'ídol local, Jari-Matti Latvala

Kris Meeke (Citroën) controla amb mà de ferro el ral·li de Finlàndia, quan només falten quatre trams (de 24) per al final de la vuitena cita del WRC. El pilot nord-irlandès va sentenciar la prova en el primer tram d'ahir, el cèlebre Ouninpohja, de 33 quilòmetres i més de 70 salts. Aprofitant la seva posició de sortida endarrerida, va esgarrapar 13.4 a Latvala i va relegar l'ídol local a més de mig minut. “Ara toca assegurar per arribar a la meta”, va dir Meeke, que, tot i això, va fer tres escratxs més, incloent-hi la segona passada per Ouninpohja. La lluita pel tercer lloc va ser la més animada del dia. Mikkelsen (VW) va caure del tercer lloc al vuitè, mentre que el company de Meeke, Breen, acarona el seu primer podi en el WRC. Se les haurà amb l'excepcional Ott Tänak (Dmack Ford), que va remuntar des del vuitè lloc fins al quart i torna a tenir el podi a tocar, malgrat una altra punxada. Ogier (VW) va fer tres escratxs ahir, però encara està enfonsat en la general, després de perdre un quart d'hora divendres.

2a etapa
1r Meeke-Nagle (Citroën)
2h22:00.8
2n Latvala-Anttila (VW)
a 41.0
3r Breen-Martin (Citroën)
a 1:43.0
4t Tänak-Mõlder (Ford)
a 1:54.5
5è Neuville-Gilsoul (Hyundai)
a 2:00.9
6è Paddon-Kennard (Hyundai)
a 2:03.6
7è Ostberg-Floene (Ford)
a 2:06.0
8è Mikkelsen-Jaeger (VW)
a 2:24.0
31è Ogier-Ingrassia (VW)
a 19:51.6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)