Ral·lis

Ogier confia a tornar a tastar l'èxit a Alemanya

Motor. El primer ral·li tot d'asfalt del curs dóna ales al líder del mundial

“Per fi tinc una oportunitat real de lluitar per la victòria pels meus propis mitjans.” Sébastien Ogier fa sis mesos que no guanya, i a Alemanya té una ocasió d'or per tornar a tastar l'èxit i repetir el triomf de l'any passat. La novena cita del WRC és la primera tota d'asfalt del curs, després de sis ral·lis de terra on el fet d'obrir la cursa els dos primers dies ha suposat un llast massa feixuc fins i tot per al tricampió de Volkswagen. En canvi, en els divuit trams al voltant de les vinyes del Mosel·la i dins del camp militar de Baumholder, sortir el primer afavorirà el líder del mundial, que en les dues primeres etapes (demà i dissabte) trobarà les pistes més netes. A més a més, a Trèveris no hi serà Kris Meeke (Citroën), el rival més en forma d'Ogier –tots dos han guanyat dos ral·lis–, que no fa el curs sencer. Sí que hi serà Dani Sordo (Hyundai), que reapareix després d'una lesió en un dels seus ral·lis favorits.

Alemanya havia de ser el primer de tres ral·lis d'asfalt abans del Catalunya (que és mixt), però aquesta setmana s'ha hagut de cancel·lar el de la Xina perquè les recents inundacions a la zona han malmès les carreteres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)