Olimpisme

Els Jocs Paralímpics Tòquio 2020 tampoc tindran públic

Els organitzadors de Tòquio 2020 han anunciat avui que no hi haurà públic en cap de les seus esportives dels Jocs Paralímpics que començaran el dia 24, però van deixar la porta oberta a la presència d’escolars sota un programa especial.

Atesa l’alça de contagis, l’estat d’emergència vigent a Tòquio i les confrontants prefectures de Saitama i Chiba, a més de la petició per declarar-la a Shizuoka, on també hi ha seus, “es prendran mesures més estrictes” en les competicions que es desenvolupin allà , “inclosa l’absència de públic”, han assenyalat en un comunicat. El text, publicat després d’una reunió a quatre bandes entre el comitè organitzador dels Jocs, representants de el govern central i de Tòquio, i el Comitè Paralímpic Internacional (CPI), també demana als ciutadans que s’abstinguin d’apropar-se a les vores de les carreteres i altres emplaçaments per veure les competicions, com ja va passar durant els Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)