Editorial

L’EDITORIAL

La coronació del City de Pep Guardiola

La tornada de la semifinal de la Champions contra el Madrid és la coronació de l’obra de Pep Guardiola al Manchester City. L’exhibició va ser monumental, amb una primera part que s’ha de situar a l’altar dels millors espectacles que ha deixat la història de la competició. El Madrid va sortir de Manchester atropellat, amb un resultat (4-0) que hauria pogut ser tranquil·lament el del descans. Amb quatre gols, cap dels quals de la bèstia Haaland, un senyal més que la força és del col·lectiu. La pressió, el domini de la pilota, la intensitat, el ritme, l’energia, el control. El City va excel·lir en tot i va empetitir el campió de la Champions.

El Manchester City ja va fer una exhibició contra el Madrid la temporada passada, però va quedar eliminat de manera perplexa per un final embruixat al Bernabéu. El City de Guardiola, que va camí de la quarta Premier en cinc anys i està en condicions de fer el triplet, tenia Europa com a espina i la garrotada de fa un any present. Un mèrit afegit al recital que va oferir en la tornada a Manchester després d’una anada més cauta que, un cop completada tota la semifinal, s’ha d’interpretar com un senyal de maduresa. No ha guanyat el títol, l’espera l’Inter en la final, però el City de Pep Guardiola va protagonitzar una de les nits més màgiques del futbol europeu recent.

El tècnic que va il·luminar el continent amb un Barça de pel·lícula –amb exhibicions comparables a les del 4-0 a l’Etihad– té més a prop que mai la seva primera Champions lluny del Camp Nou i la primera del City, el club que gaudeix i presumeix d’un entrenador català que és un referent del futbol mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)