Opinió

Els joves demanen pas

La delicada situació econòmica del Barça ha obligat Xavi Hernández a ser valent i apostar per les joves promeses de la casa, i aquests no han desaprofitat l’oportunitat que en unes altres circumstàncies els hauria arribat molt més tard. Amb més anys picant pedra al filial i adquirint a poc a poc experiència per fer el salt definitiu al primer equip. Tot i això, amb les seves magnífiques actuacions han demostrat estar més que preparats, amb un talent innat a l’abast de ben pocs i una maduresa impròpia de les seves edats.

Els primers a irrompre van ser Gavi i Balde, que amb només 19 anys es van convertir en imprescindibles en els esquemes del tècnic egarenc. Poca gent es podia imaginar que, poc després, apareixerien dos futbolistes més que també demanarien pas, i de quina manera: Fermín López i Lamine Yamal. En els plans inicials del club per a aquest curs, cap dels dos havia d’estar al 100% en dinàmica del primer equip. Però des que va començar la temporada, a còpia de treball, dedicació i una gran implicació, s’han guanyat tot el barcelonisme i, sobretot, han convençut Xavi. Això només és un inici. Són molt joves i encara poden passar moltes coses, però el futur és prometedor. No hi ha millor carta de presentació que les seves immillorables actuacions cada cop que trepitgen la gespa. Els culers tenen motius de sobra per tornar a il·lusionar-se. I el millor és que són jugadors de la casa. No cal anar més lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)