Opinió

Més veu i vot per als clubs

Quan arriben les aturades de seleccions ja podem començar a tremolar. Els canvis en la metodologia de treball i les temperatures i els llargs viatges, alguns transatlàntics, provoquen que els jugadors caiguin com mosques per culpa de lesions de tot tipus. Si hi ha un club propens a passar-li això, aquest és el Barça. N’és un expert. En aquesta aturada fins a deu futbolistes han marxat amb les seves seleccions pels compromisos internacionals. Nou d’ells van ser titulars en el darrer duel contra el Granada. Tenint en compte l’historial de lesions que els blaugrana pateixen amb el conegut “virus FIFA” i la plantilla en quadre que té actualment el Barça, amb els lesionats Kounde, Lamine Yamal, Pedri, Frenkie de Jong, Raphinha i Lewandowski, Xavi deu estar creuant els dits perquè tots tornin sans i estalvis. Per sort, Balde, que va abandonar la concentració de la selecció espanyola per unes molèsties als adductors, ha estat una falsa alarma. Això sí, aquesta setmana aniran arribant a la ciutat esportiva amb comptagotes i amb prou feines tindran temps per preparar el següent partit, contra l’Athletic.

Aquest exigent i incomprensible calendari ofega els futbolistes, a qui s’esprem al màxim. Qui sempre en paga les conseqüències són els clubs, justament els que tenen menys veu i vot a l’hora de cedir els seus jugadors. Els clubs haurien de poder negociar-ho, que per això són els que paguen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)