Opinió

Pau Víctor ha de ser l’alternativa

Pau Víctor s’està convertint en la gran sensació d’aquesta pretemporada en terres nord-americanes. El santcugatenc n’ha tingut prou amb una setmana per demostrar que pot tenir cabuda al primer equip blaugrana. El jove atacant ha marcat tres gols en dos partits, i no contra qualsevol rival: el Manchester City i el Real Madrid. No hi ha cap dubte que porta el gol a les venes. Procedent del Girona a canvi d’uns 3 milions d’euros, és el primer fitxatge de l’era Flick, i pot ser un dels que generin més il·lusió i alegries aquest curs. En els primers amistosos no es poden treure grans conclusions, però les pinzellades que ens ha deixat conviden a l’optimisme. Pau Víctor va pel camí de seguir els passos de Fermín López.

Una situació que contrasta amb la de Vitor Roque, desaparegut fins ara. El brasiler pot ser un dels grans fracassos de la direcció esportiva, que va optar per incorporar-lo pagant 30 milions fixos, i 31 més de variables. Una quantitat ingent de diners per un futbolista que no va convèncer Xavi ni ara Hansi Flick. La porta de sortida la té ben oberta.

Veient ara les actuacions de Pau Víctor, encara es fa més difícil entendre les decisions que s’han pres respecte al davanter centre que hauria d’acompanyar Lewandowski i créixer al seu costat. El futbolista català ha guanyat clarament la partida al brasiler, i ha de ser l’alternativa en l’atac blaugrana. Abans de fitxar, sempre s’ha de mirar a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)