Opinió

Flick, el líder que necessitava el Barça

Hansi Flick ha retornat en molt poc temps la il·lusió a tot el barcelonisme, que torna a gaudir i vibrar amb el seu equip. Una prova és l’ambient que es respira a l’estadi Olímpic Lluís Companys, que, per cert, està registrant grans entrades –no s’ha baixat dels 44.000 assistents–. La seva aposta per la verticalitat i la intensitat des del minut u atrapa a tots els aficionats del futbol i, el més important, ha servit per començar la lliga amb pas ferm.

Té un mèrit enorme tot el que està construint el tècnic alemany amb un Barça ple de lesionats, de jugadors joves amb molt poca experiència a l’elit i curt de plantilla. A El Sadar, on va arribar la primera derrota en competició domèstica del curs, es van evidenciar aquestes mancances. L’exigència del calendari, amb partits cada tres dies i nombroses aturades per seleccions, va obligar Flick a sortir amb un onze ple de rotacions per no córrer més riscos. Aquesta aposta per deixar a la banqueta els futbolistes més experimentats i diferencials de l’equip, no va sortir bé. Però no cal patir ni alarmar-se. Hansi Flick és el líder que necessitava el Barça, no en tinc cap dubte. Desprèn calma i serenor i, a més, està aconseguint treure la millor versió de cada jugador. No se li escapa res de les mans. Confiança cega en un tècnic que, des que ha arribat, la frase que més cops ha repetit és “No hi ha excuses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)