Seleccions

Ricky Rubio no podrà jugar el Catalunya-Argentina perquè no té permís de l’NBA

Ricky Rubio no podrà jugar finalment el Catalunya-Argentina de bàsquet de dimarts vinent al Nou Congost perquè no ha rebut el permís de l’NBA. El seu substitut serà el jugador del Gran Canària Ferran Bassas Tot i que el base tenia el vistiplau dels Cavaliers, la lliga nord-americana ha estat inflexible en la seva normativa de no deixar jugar els seus jugadors en partits que no tinguin el paraigua de l’NBA o la FIBA.

En un comunicat, la Fedeació Catalana de Bàsquet ha agraït la predisposició, des del primer moment, del jugador així com també del seu entorn i de la franquícia NBA dels Cleveland Cavaliers per poder jugar el partit masculí del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023). T

La resta de la selecció catalana estarà formada per Joel Parra, Pau Ribas, José Nogués, Eric Vila, Xavi Rabaseda, Edu Gatell, Guillem Jou, Miquel Salvó, Lluís Costa, Pierre Oriola i Dani Pérez. El seleccionador serà Salva Maldonado amb un staff centrat amb tècnics que han estat a les categories de formació catalanes: Rubén Muñoz, Xavi Orois i Raül Laita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)