Franja TV3

Dimarts, 25 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Endívies amb ricotta i fruits vermells
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Sergi no recorda res de la nit abans amb el Marcel i el Marc. Aleshores, ells diuen a la Virgínia que el Sergi l'enganya, i ella no pot suportar la pressió. Mentrestant, l'Aitor i la Gemma volen aturar la mala actitud de la Noe envers el Miquel. Ella torna a reclamar-li un moble, i el Miquel explota. Finalment, el Jordi diu a l'Eva que el Lluc no és una bona persona, però el Lluc es justifica i ella se'l creu.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Com si fos ahir
El Marc, el Marcel i la Cati estan molt afectats per la mort de la Virgínia, i l'Èrica no vol que els germans vagin a la cerimònia. D'altra banda, el Valeri explica a l'Eva les ofenses que va rebre del Lluc. Finalment, el Francesc proposa la Sílvia com a organitzadora del casament de l'Ivan i el Ricky, i l'Ivan sent enveja de l'enamorament del Francesc envers la seva amiga.
Sèries
Durada: 35'
17.10
El Paradís de les Senyores
La senyoreta Moreau ensenya a la Sofia els horrorosos ous de Pasqua que els nois han fet i ella s'afanya a arreglar la situació. D'altra banda, la Gramini està molt ofesa perquè l'Adelaide la va posar en evidència davant del bisbe i, quan el Dante també li retreu el seu comportament, se li acut una manera refinada de venjar-se de tots dos.
Sèries
Durada: 45'
17.55
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 75'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Nits Sense ficció
Inclou Megamix brutal: La festa eterna, Megamix brutal: Dansa macabra i Megamix brutal: L'últim ball: Barcelona, 3 de setembre de 1998. Ricardo Campoy rep una trucada que l'alerta que hi ha algú que el vol matar. Aquella mateixa tarda, J. M. Castells, a qui confonen amb Campoy, és agredit i segrestat per un grup de sicaris mediocres a l'aparcament de les oficines de Vale Music. Al cap d'unes quantes hores, aconsegueix escapar dels seus captors i alertar les autoritats. Aquest segrest i el dispositiu policial que va venir després va acabar amb la detenció de Miguel Degà, la fallida de Max Music i un procés judicial en el qual els dos antics amics es culpen mútuament de tota mena de traïcions, i fins i tot d'intent d'assassinat.
Documentals
Durada: 150'
00.35
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 140'
02.55
Copa Amèrica
Comentaristes: Jordi Sunyer, Àlex Castells i Agustí Alavés. Des del MetLife Stadium.
Esports
Durada: 125'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'