Franja TV3

Dissabte, 19 octubre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 345'
11.45
Zenit
24 cantants professionals trien i interpreten èxits musicals per seduir totes les generacions i esdevenir l'artista més intergeneracional. Artistes i públic es divideixen en quatre grups, cadascun dels quals representa una generació: els centennistes o generació Z, de menys de 27 anys; els mil·lennistes o generació Y, de 28 a 43 anys; la generació X, de 44 a 59 anys, i els boomers, de més de 60 anys.
Altres
Durada: 130'
13.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Paralitzada pel perill
Després de perdre tràgicament el seu fill, la Martha comença a beure fins que perd el control i també acaba perdent la feina d'infermera i la custòdia de la seva altra filla, l'Anna. Durant el darrer any, la Martha ha estat lluitant per redreçar la seva vida i recuperar la custòdia de la nena. Finalment, la nit abans de la vista al jutjat, la Martha es desperta enmig d'un accident de cotxe, amb olor d'alcohol al seu alè.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Pla de venjança
La Delilah i el Sean, un matrimoni de professionals qualificats, fugen de Miami per anar a viure a un lloc més tranquil i deixar enrere una època de problemes personals de la Delilah, causats per un accident professional que va provocar ella. Plegats comencen una nova vida en una casa intel·ligent que els ha trobat la Barbara, una bona amiga, i que va dissenyar el Jay, de qui també es fan amics. A poc a poc, però, la Delilah s'adona que no ha superat els traumes i que, misteriosament, la casa sembla que estigui ocupada per algú que la vigila.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.50
Tarda de cine: Fama fatal
Casey Wright, professora d'una escola de primària, salva un alumne seu de 10 anys d'un intent de segrest a la porta de l'escola. Aleshores, el pare del nen, Sam Austin, un actor famós de Hollywood, decideix que el seu fill farà classes a casa per poder-lo protegir millor, i contracta la Casey com a professora. Ella i l'actor comencen una aventura i, quan la premsa se'n fa ressò, la Casey esdevé l'objectiu de la dona que assetja el Sam, que és l'autora de l'intent de segrest del nen.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.25
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Espai que vol construir un refugi des d'on es mira el món i des del qual es plantegen dilemes i problemes. El programa rep els millors convidats per analitzar l'actualitat i compta amb una banda de música en directe i un equip de col·laboradors divers i sorprenent.
Altres
Durada: 155'
00.40
La maquinària
La casa somiada
Emissió dels capítols La traïció i La casa somiada.
Sèries
Durada: 100'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'