Franja La 2

Diumenge, 23 juny de 2024
06.05
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.15
That's English
Nivel Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.30
That's English
Nivel Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 50'
07.35
El planeta verde
Mundos estacionales
El bosc més gran de la Terra, amb 750.000 milions d'arbres, es troba al límit septentrional d'un món extraordinari. Situat entre els pols gelats i els tròpics càlids i humits, aquest és un món molt diferent, que es transforma contínuament.
Documentals
Durada: 50'
08.25
Los conciertos de La 2
Gala de Solistas RTVE (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
09.10
Shalom
Radio Sefarad, veinte años son muchos
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.25
Medina en TVE
Foro diálogo global por la paz KAICIID
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 20'
09.45
Buenas noticias TV
Onda Paz Radio
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Apostolado indígena
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Cuidar de la casa común
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Basílica Pontificia de San Miguel, a Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Teoría y práctica de un cura rural
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
El camino interior
Palas de Rei-Melide con Pedro Aguado
Pedro Aguado acompanya Miguel Ángel Tobías en aquesta etapa fins a Melide. Presentador, escriptor i conferenciant, va formar part del dream team espanyol: subcampió olímpic als Jocs Olímpics de Barcelona'92, campió a Atlanta'96 i Medalla d'Or als Mundials de Perth'98.
Documentals
Durada: 50'
12.50
Página 2
Beatriz Serrano y Camila Sosa
El programa explora el món laboral actual a través d'El descontento, el debut literari de Beatriz Serrano. A més, Camila Sosa Villada explica per què Tesis sobre una domesticación és una novel·la amb elements autobiogràfics. El dramaturg Alberto Conejero, per part seva, parla de literatura dramàtica.
Altres
Durada: 30'
13.20
Flash moda
Galería Max Estrella
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.45
Flash moda monográficos
+de 40 años de estilo verino
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 30'
14.15
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.45
La costa británica de Kate Humble
Kent
Kate Humble segueix els icònics penya-segats blancs de Dover i passa per alt la ruta de navegació més transitada del món. La seva caminada comença sobre el port de Folkestone. França és a tan sols 21 milles de distància, creuant l'estret de Dover. Més endavant, al llarg dels penya-segats, es troba amb una altra reserva natural única, Samphire Hoe, creada a partir de gairebé cinc milions de metres cúbics d'enderrocs de guix excavats sota les onades durant la construcció del túnel del canal que uneix la Gran Bretanya amb França.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La vida en los ríos de África: Río Hoanib: El riu Hoanib recorre unes 170 milles. Neix a la vall del Hoanib, a Namíbia, i flueix per l'àrid desert del Namib fins a la costa dels Esquelets, abans de desembocar a l'oceà Atlàntic.
Documentals
Durada: 50'
17.10
El documental de La 2
Inclou El planeta verde: Mundos desérticos: Al desert del Taklamakan, al nord de la Xina, el programa mostra un paisatge de sorra en transformació constant. Aquí les temperatures oscil·len entre els -20º C i els més de 40 º C, i el que és més important, l'absència de pluges és gairebé total.
Documentals
Durada: 50'
18.00
De tapas por España
Salamanca, faro del humanismo
Lliurament dedicat a Salamanca, ciutat que sorprèn pels seus tresors en pedra i paper, però també pels seus sabors propis.
Documentals
Durada: 45'
18.45
Seguridad vital 5.0
Programa sobre educació viària amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dona veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
19.15
¡Cómo nos reímos! Xpress
Gila (III)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 20'
19.35
El cazador de cerebros
Nuevos amores
L'emoció de l'amor és universal, però la manera com es busca, s'expressa o s'organitza, no. Els experts constaten que el comportament de les persones està canviant ràpidament: coneixences per internet, alternatives a la monogàmia i diversitat sexual. S'obre un ventall de models sexoafectius que el programa explora aquesta setmana.
Altres
Durada: 30'
20.05
Destino Antártida
El volcán
Lethal Crysis s'endinsa en un dels paratges més marcians del continent per conèixer la Base Antártica Española Gabriel de Castilla, situada a l'illa Decepció, un volcà actiu on es poden trobar, dins l'aigua, temperatures de fins a 100 º C.
Documentals
Durada: 35'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21 h). Malgrat que la possibilitat de jugar la fase següent del torneig és complicada, Escòcia encara s'aferra a les seves opcions de ser una de les millors terceres de grup. Per aconseguir-ho, és imperatiu sumar els tres punts i, si pot ser, obtenir un bon resultat en forma de gols. Comentaristes: Paco Grande i Carlos Marañón. Des de l'Stuttgart Arena.
Esports
Durada: 135'
22.55
Versión española: Litus
Després d'un temps sense veure's, el Toni decideix reunir de nou els seus amics. Després de la mort del Litus, per fi poden gaudir d'una estona junts. No obstant això, el Toni té una notícia inesperada: el Litus va deixar una carta de comiat per a cadascun d'ells. El que havia de ser una trobada per parlar del Litus esdevé una ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.20
Versión española: coloquio
Lliurament especial dedicat al suïcidi i la salut mental després de l'emissió de Litus, de Dani de la Orden. Participen en el col·loqui Eva Montero, psicòloga clínica i coordinadora d'Estela Duelo, una entitat dedicada a l'acompanyament i el suport terapèutic de tots aquells que han patit una pèrdua pròxima per suïcidi; Juanjo Escudero, supervivent d'un fill mort per suïcidi i impulsor de SENDAS, Associació per a la Prevenció del Suïcidi i de la Salut Mental; i Javi Martín, actor i autor del llibre Bipolar y a mucha honra, en el qual narra la seva experiència amb una malaltia que, abans d'estar diagnosticada i tractada, va estar a punt de fer que saltés des d'un setè pis.
Altres
Durada: 60'
01.20
Freddie Mercury, el acto final
A principis dels anys 90, la sida ja era una pandèmia mundial, amb més de 10 milions de persones infectades. Les primeres morts per aquesta malaltia es van confirmar el 1981, envoltades per un gran estigma, sobretot cap al col·lectiu LGTBI, del qual Freddie Mercury formava part. El cantant va morir el 24 de novembre de 1991. Després de mesos d'especulacions, el dia abans de la seva mort l'estrella del rock va confirmar que tenia sida. Cinc mesos després, el concert homenatge a Mercury va reconèixer la figura llegendària que representava, i també va desafiar els prejudicis i l'estigma al voltant de la sida.
Documentals
Durada: 90'
02.50
Mujeres en Marte
Una tripulació científica composta per dones s'embarca en una simulació marciana durant 15 dies en una base anàloga del desert de Utah, als Estats Units. Durant aquest període, les integrants de la missió Hypaia I fan expedicions de simulació a l'exterior i duen a terme investigacions que contribueixen al somni d'habitar Mart.
Documentals
Durada: 60'
03.50
Pel·lícula: Advanced Style
Set dones de Nova York amb un estil eclèctic i un esperit vital van aconseguir canviar la imatge que es tenia de fer anys. Aquest documental parla d'elles.
Pel·lícules
Durada: 65'
04.55
Canarias bajo el mar
El Hierro
Geològicament, El Hierro és l'illa més jove de l'arxipèlag canari, i també una de les més petites. Va ser declarada Reserva de la Biosfera l'any 2000 pel seu incalculable valor natural i paisatgístic.
Documentals
Durada: 35'
05.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'