Franja La 2

Diumenge, 8 setembre de 2024
06.00
La carrera de la vida
Los grandes felinos
El lleó, el guepard, el lleopard, el puma i el tigre. Totes i cadascuna de les espècies de grans felins tenen les seves pròpies forces i les seves vulnerabilitats. No obstant això, cada gran felí nascut en la naturalesa que sobreviu fins a la maduresa és un guanyador en la cursa de la vida.
Documentals
Durada: 25'
06.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 15'
06.40
Las rutas D'Ambrosio
O Salnés. Mar, sabor y arena
El xef Gonzalo D'Ambrosio comença la ruta per la comarca d'O Salnés buscant el producte més important de la seva gastronomia, el marisc, i el seu millor condiment, el llorer.
Documentals
Durada: 55'
07.35
Dinastías
Elefantes
A Amboseli, a Kenya, un esdeveniment increïblement estrany porta al límit una família d'elefants en dificultats. Per salvar la seva dinastia, han de treballar plegats i superar el desafiament de la seva vida.
Documentals
Durada: 50'
08.25
Los conciertos de La 2
Concierto inaugural Curso 2023-2024 Escuela Reina Sofía (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 45'
09.10
Shalom
Janusz Korczak, inspirando a los jóvenes
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 20'
09.30
Medina en TVE
Día Internacional de la Convivencia en Paz, AISA
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Jóvenes y Evangelio: relación
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Tu voz invisible
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Agenda 2033
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Santuario de Nuestra Señora de las Cruces-Daimiel
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Salamanca transformada
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Tesoros de la corona
El paraíso real
El 1748, un incendi terrible va destruir el Versalles particular de Felip V. Després del desastre, Ferran VI va tornar a reconstruir-lo des de zero: és el Palau Reial d'Aranjuez.
Documentals
Durada: 50'
12.45
Página 2
Especial Día del Libro
Programa especial dedicat al Dia del Llibre. Entre els diversos escriptors entrevistats es troba Luis Mateo Díez, que presenta El amo de la pista. A més, el crític de cinema Carlos Boyero repassa la seva vida a No sé si me explico. Finalment, l'espai visita els pobles d'Urueña i Libros.
Altres
Durada: 30'
13.15
Flash moda
Adolfo Domínguez
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.45
Flash moda monográficos
Max Mara, historia de un abrigo
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 20'
14.05
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.35
La tierra vista desde el cielo
Egipto desde el cielo (I)
Un viatge aeri espectacular per tot Egipte que mostra les meravelles d'aquest país únic.
Documentals
Durada: 50'
15.25
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.10
Vuelta Ciclista a España
La Vuelta torna a tenir una etapa a contrarellotge com a final de la cursa. Gairebé 22 quilòmetres sense grans dificultats tècniques ni orogràfiques que serveixen perquè els millors especialistes mesurin les seves capacitats rodadores. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 260'
20.30
Gala de clausura de los Juegos Paralímpicos de Par
Emissió en directe de la cerimònia de clausura dels Jocs Paralímpics de París, que inclou els discursos i el pas simbòlic del testimoni a Los Angeles, amfitriona el 2028. L'Stade de France acaba transformat en una pista de ball gegant durant una hora, aproximadament. L'espectacle musical, al voltant del tema París és una festa, està totalment vertebrat per la música electrònica.
Altres
Durada: 150'
23.00
Más allá de la cumbre
Història sobre la vida de Zuko, un guia professional d'alta muntanya, que reflecteix la perseverança i resiliència de l'ésser humà enfront de les adversitats que es presenten al llarg del camí. Zuko va ser guia d'alta muntanya professional durant 15 anys, però va patir un accident desafortunat i va perdre la mobilitat a les cames. Malgrat tot, això no el va aturar. Zuko demostra, a través de la seva cerca interna i de l'expedició al Kilimajaro, que els límits existeixen únicament a la ment.
Documentals
Durada: 50'
23.50
Versión española. Última sesión: El crack cero
Sis mesos després del suïcidi del famós sastre Narciso Benavides, una dona casada misteriosa i atractiva visita Germán Areta, un prestigiós expolicia de la brigada criminal que ara fa de detectiu privat, perquè iniciï una investigació exhaustiva sobre el cas. La dona està convençuda que el sastre, que a més era el seu amant, va ser assassinat. Tot i que l'instint li diu a Areta que la gent només mata per amor o per diners, descobreix que hi havia més motius per eliminar el sastre.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.50
Suicidio. El dolor invisible
El suïcidi és una realitat incòmoda, que genera incomprensió i vergonya. Afecta totes les cultures i totes les edats. De fet, a Espanya és ja la primera causa de mort entre adolescents i joves d'entre 15 i 29 anys. Darrere del suïcidi, s'hi amaga la fugida d'un dolor insuportable, però no és un problema crònic. Trencar l'estigma que l'envolta i oferir eines a qui és a la vora del precicipi pot salvar vides. Això és el que fan diàriament professors, serveis d'emergència i professionals de la salut mental. A més, els testimonis dels qui s'han salvat i dels qui han patit la pèrdua d'un ésser estimat ajuden a veure el que sembla invisible.
Documentals
Durada: 85'
03.15
La CIA contra Bin Laden (I)
20 anys després dels atacs de l'11S i 10 anys després de l'assassinat del líder d'Al-Qaeda, la CIA revela dades sobre l'execució de la missió que s'han hagut de mantenir en secret durant anys. La cerca de Bin Laden per part dels serveis d'espionatge més poderosos del món va emprar la tecnologia i els mitjans més sofisticats, però el factor humà va ser essencial.
Documentals
Durada: 45'
04.00
La CIA contra Bin Laden (II)
El 2 de maig de 2011 marca un abans i un després. L'Equip 6 dels SEAL de l'armada dels Estats Units posa fi a la vida d'Ossama bin Laden.
Documentals
Durada: 40'
04.40
Escala humana
Tocar madera
La fusta és un material poc utilitzat per a la construcció, si es compara amb d'altres com l'acer o el formigó. Tot i això, la seva empremta ecològica és molt menys contaminant, la qual cosa la converteix en un material que cal tenir molt en compte amb vista al futur.
Documentals
Durada: 30'
05.10
Del amanecer al crepúsculo
Un día cálido en el nuevo mundo
A principis de maig, des de Mèxic fins al Perú, els animals viuen els seus drames diaris, com les tortugues gegants, que s'escalfen per a una migració èpica, i els pingüins de Humboldt, que fan expedicions de pesca diàriament.
Documentals
Durada: 50'