Franja La 2

Dilluns, 16 setembre de 2024
06.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
07.35
Página 2
Carmen Mola
En el programa d'avui, Óscar López entrevista Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero, més coneguts pel seu pseudònim, Carmen Mola, a propòsit de la publicació del seu nou llibre, El Clan. A continuació, Nathan Thrall presenta el seu assaig, guanyador del Premi Pulitzer 2024. Finalment, diversos escriptors de novel·la negra expliquen com tracten la violència als seus llibres.
Altres
Durada: 35'
08.10
El año salvaje en África
Otoño
Sense determinar.
Documentals
Durada: 50'
09.00
El escarabajo verde
Al borde del abismo (II)
El programa duu a terme, en col·laboració amb diferents televisions públiques d'Europa, un rodatge especial per donar a conèixer exemples de recuperació europeus. Durant tres capítols, l'espai viatja pel continent per conèixer històries d'èxit i veure treballs i estudis fets amb la finalitat de recuperar espècies que es troben en perill d'extinció.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Las normas que rigen el teletrabajo y 997 empleos
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Agatha Christie: la reina del misterio: Retrato inacabado: En 1930, recuperándose de una crisis personal, Agatha Christie se enamora y se casa con Max Mallowan. Este sería el período en el que escribió algunas de sus novelas más famosas. Lucy sigue los pasos de Agatha para descubrir el origen de estas obras.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Un país para leerlo
Avilés
Espai que recorre els racons i les localitzacions que han esdevingut enclavaments de passatges literaris inoblidables a Espanya juntament amb els autors espanyols més reconeguts i els nous escriptors que s'obren pas dins l'univers literari. A més, el programa visita les llibreries amb més personalitat, clubs de lectura i altres associacions i col·lectius que fomenten l'acostament als llibres i a la literatura. Finalment, alguns autors reconeguts recomanen un títol als espectadors.
Altres
Durada: 30'
12.15
Las rutas D'Ambrosio
Salamanca: truco o trato
Sense determinar.
Documentals
Durada: 55'
13.10
Mañanas de cine: El caballero del Mississippi
Mark Fallon s'embarca en un dels vapors que naveguen pel Mississippi. Pretén viure amb l'habilitat que té jugant a les cartes, i en només cinc dies de viatge guanya una fortuna però també nombrosos enemics.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.45
Curro Jiménez
Aquí durmió Carlos III
Curro Jiménez i els seus homes pretenen apoderar-se d'un tresor important, custodiat per un destacament francès. Per aconseguir-ho, assalten un ambaixador marroquí i el seu seguici. Més tard es presenten, disfressats de moros, a l'hostal on s'allotgen els francesos i el tresor.
Sèries
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Into the blue: Flores y el mar de Banda i Del amanecer al crepúsculo: Madagascar: lagartos y lémures: En Madagascar, noviembre es el comienzo de la temporada de lluvias en las montañas centrales y en las selvas tropicales de la costa este, pero en la árida costa occidental y meridional, la temporada de lluvias tarda en comenzar. Esta tierra de extremos es el hábitat de una gran variedad de lémures.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou La ciencia de las emociones: Creando emociones artificiales: Muchos robots humanoides han estado en desarrollo durante varios años, con capacidades a menudo más sorprendentes que sus predecesores. Este capítulo explora la comprensión de las interacciones que se pueden generar entre los individuos.
Documentals
Durada: 50'
18.55
Grantchester
El 1953, Sidney Chambers és el pastor de l'encantador Grantchester, un poble petit a prop de Cambridge. Però l'aparent tranquil·litat d'aquest lloc idíl·lic es trenca amb una mort sobtada. El seu afany per ajudar els altres i la tendència de la gent a confiar-li secrets gràcies a la seva posició de pastor fan que s'involucri en la investigació molt més del que a l'autoritat li agradaria.
Sèries
Durada: 50'
19.45
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 30'
20.15
Mi familia en la mochila
Ruta del Cóndor: Quito-Otavalo
Sense determinar.
Documentals
Durada: 30'
20.45
La asombrosa aventura estadounidense de George
La costa este
Sense determinar.
Documentals
Durada: 45'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
Días de cine clásico: Duelo al sol
Una jove mestissa va al ranxo de la Laura Belle, una coneguda del seu difunt pare. L'arribada de la noia esvalota els fills de la propietària, que s'enfronten per aconseguir el seu amor.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.15
Abuela de verano
A de afortunados
Emissió dels capítols A de alcalde i A de afortunados.
Sèries
Durada: 140'
02.35
Metrópolis
Vintage 12
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a totes aquelles persones inquietes per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 35'
03.10
Festivales de verano
XXVI Festival Internacional de Jazz de San Javier 2024: Niño Joselé y Antonio Serrano. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 80'
04.30
El templo de Hatshepsut, reina de Egipto
Sense determinar.
Documentals
Durada: 55'
05.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
05.35
La aventura del saber
Sense determinar.
Altres
Durada: 25'