Programació La 1

Dimarts, 17 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Gazpacho, ración de 6 tortillitas de camarones y flamenquines de cerdo
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Madrid, 1930. La Matilde és una noia de família humil que viu amb la seva mare, la Rosario, i els seus tres germans. Arriba buscant feina al saló de te La Moderna, un dels cafès més elegants de Madrid, on es troba amb l'Íñigo, el seu amor d'adolescència. L'Íñigo, ara un jove ben situat, és la mà dreta del senyor Jaime, un dels empresaris més importants de la ciutat. Entre els dos joves torna a sorgir la passió, però la senyora Carla, esposa del senyor Jaime i antiga xicota de l'Íñigo, no està disposada a permetre-ho.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana i el Manuel pateixen un contratemps en la seva intenció de deslliurar-se del Gregorio, però el Manuel hi troba una alternativa. La Petra, per part seva, fa tot el possible perquè el Santos no acabi com el seu fill Feliciano, i avisa un altre metge pel seu compte. D'altra banda, les cuineres han acceptat les visites de la duquessa de Carril, motiu pel qual tenen un debat amb el Lope i la Vera, que no són del mateix parer. Mentrestant, la Catalina, que no ha intentat mai cridar l'atenció de les tertúlies, veu en la crònica que vol fer el diari sobre ella l'oportunitat de venjar-se de la Cruz. Finalment, el Curro s'asseu a parlar amb el Manuel.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
Pel·lícula: Tesoro del Amazonas
Un caça-recompenses viatja fins a Helldorado, una ciutat al racó més profund de l'Amazones, per capturar un convicte. Però quan hi arriba i coneix el fugitiu, canvia de plans.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.25
Pel·lícula: Police
La Virginie, l'Erik i l'Aristide treballen com a policies en una brigada local. Mentre miren de mantenir unides les seves vides personals i emocionals, breguen amb els actes diaris de violència a les llars i als carrers. Una nit se'ls assigna una missió inusual: han de portar un immigrant de tornada a la frontera per raons no especificades. De camí a l'aeroport, la Virginie descobreix que el pres serà condemnat a mort si torna al seu país. Enfrontada a un dilema insuportable, comença a qüestionar la seva missió, i els tres agents tenen la nit per decidir el destí d'un home.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'