Programació La 1

Dijous, 19 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Arroz a la cubana con plátano frito y secreto a la parrilla con guarnición y salsa
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Íñigo explica a la Matilde que el César Morel està disposat a comprar el Madrid Cabaret. Mentrestant, a La Moderna, la Teresa i el Cañete presenten la seva dimissió. D'altra banda, i gràcies a la mediació de l'Antonia, la Teresa aconsegueix reconciliar-se amb la Trini. La Inés, per la seva banda, també experimenta un feliç retrobament amb la seva germana Laurita i reprèn els assajos de La corte de Faraón. A més, el Miguel intenta mediar amb Don Salvador per ajudar el Salvita. Mentrestant, el matrimoni de la Trini i el Miguel comença a afrontar problemes amb els seus veïns i al seu edifici. Finalment, Doña Lázara vol evitar que Don Fermín s'assabenti de la dimissió de la Teresa i el Cañete.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
El Manuel s'enfronta al Gregorio amb l'objectiu que deixi d'assetjar la Pía. Mentrestant, la Petra continua cuidant tan bé com pot el Santos. El Ricardo, per part seva, s'endú una sorpresa quan el seu fill comparteix amb ell els seus sentiments. D'altra banda, la Catalina sent més que mai la pressió d'haver acceptat fer la crònica per al diari, la qual cosa la porta a prendre una decisió dràstica. A més, estan a punt d'acomiadar el Marcelo. Més tard, el Rómulo cita la Teresa perquè adverteixi el seu marit. Finalment, la Julia revela al Curro la seva veritable identitat.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
El Rafael, que acaba de tornar a Valle Salvaje, felicita el seu germà Julio pel seu compromís i s'enfronta al Gaspar per l'estat de la ramaderia. L'Adriana, per part seva, queda impactada quan es retroba amb el Rafael i descobreix que és el germà del Julio. Mentrestant, la Isabel s'endú el Pedrito, disposada a complir el despietat pla de la Victoria. A més, l'Alejo sorprèn la Bárbara amb les seves inquietuds artístiques i desperta l'interès de la noia. Posteriorment, el Gaspar paga la seva frustració amb la Matilde, i després la seva mare el renya. Mentrestant, l'Adriana i el Rafael decideixen reprimir el seu desig. Aleshores, el Julio intenta acostar-se a l'Adriana, però evita posar-la en un compromís. Finalment, la Isabel avisa que el Pedrito ha desaparegut.
Sèries
Durada: 55'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
59 segundos
El format revolucionari que va canviar la manera de debatre a Espanya torna amb una nova temporada, ara que es compleixen 20 anys de la primera emissió. En aquest primer programa hi participen el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente; el president de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda; i els presentadors de televisió Andreu Buenafuente i Berto Romero. Gemma Nierga els entrevistarà a tots i després se sotmetran a les preguntes dels col·laboradors i també del públic. A més, en aquest primer lliurament, l'espai compta amb un ampli ventall de col·laboradors, entre els quals hi ha l'exvicepresident del Govern, Pablo Iglesias, i l'exministra Celia Villalobos, amb periodistes i analistes com Pedro J. Ramírez, Luz Sánchez-Mellado, Marta Nebot, Valeria Vegas i Màrius Carol. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 145'
01.15
Nuestro cine: Loving Pablo
Un dels narcotraficants més grans de la història, Pablo Escobar, manté una apassionada i tempestuosa aventura amorosa amb la periodista colombiana més famosa del moment, Virginia Vallejo, mentre el seu regnat del terror destrossa el país sencer.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 25'