Programació La 2

Dilluns, 24 juny de 2024
06.30
That's English
Nivel Básico A2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Básico A2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Página 2
Beatriz Serrano y Camila Sosa
El programa explora el món laboral actual a través d'El descontento, el debut literari de Beatriz Serrano. A més, Camila Sosa Villada explica per què Tesis sobre una domesticación és una novel·la amb elements autobiogràfics. El dramaturg Alberto Conejero, per part seva, parla de literatura dramàtica.
Altres
Durada: 35'
08.00
Las rutas Capone
Pirineos
A l'Estació de Canfranc s'inicia la ruta per les comarques pirinenques de Jacetania i Sobrarbe, on el Roberto coneix un projecte de recuperació de llavors que es creien extintes.
Altres
Durada: 55'
08.55
El escarabajo verde
La invasión de las plantas mutantes
El programa duu a terme una tasca divulgativa per reconèixer quins són els organismes modificats genèticament. Després de gairebé trenta anys de relacionar aquest tipus d'organismes amb un atac a l'ordre natural, la ciència ha començat a reaccionar.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Preguntas y respuestas en una entrevista de trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Animal humano
Nacimiento, cerebro, músculo
Aquest episodi examina allò que fa que el cervell humà sigui especial i com altres animals, com ara el pop, aconsegueixen una notable sèrie de talents amb molt menys cervell. També analitza la forma, el desenvolupament i el moviment del cos, i revela les adaptacions físiques que van donar avantatge als humans dins del regne animal.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 30'
12.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
12.25
Mañanas de cine: Dos hombres van a morir
Un home a sou d'una companyia s'alia amb un desconegut per delmar una banda de malfactors.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.45
Vía de la Plata: diario de un ciclista
Etapa 6: De Aldea del Cano a Grimaldo
Després de despertar-se a Aldea del Cano, el Peio visita el monument natural de Los Barruecos i descobreix els encants de Càceres. Tasta els seus increïbles formatges, passa per El Arquillo i en coneix la història i la recuperació. Finalment, pedala fins a Grimaldo per sopar i descansar fins l'endemà.
Documentals
Durada: 30'
14.15
Vía de la Plata: diario de un ciclista
Etapa 7: De Grimaldo a Villarreal de San Carlos
Aquest capítol comença pedalant des de Grimaldo per conèixer els secrets del Pimentón de la Vera, i després passa per la històrica Plasència. Finalment, amb la intenció de visitar el Parc Nacional de Monfragüe, l'espai arriba a Villareal de San Carlos, on es disposa a descansar per visitar l'espectacular parc l'endemà.
Documentals
Durada: 35'
14.50
Las rutas de Verónica
Murcia noroeste
La periodista Verónica Zumalacárregui recorre la comarca del nord-oest de Múrcia per conèixer de primera mà alguns dels productes més significatius: les faves bullides o michirones, l'arròs de Calasparra i el xai.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou La vida en los ríos de África: Río Sand i Animal humano: Vivir, amar, morir: S'ensenya que la competència és el principal motor del canvi evolutiu en els animals, però la cooperació és la clau de l'èxit de moltes espècies, incloent-hi la humana. Molts dels comportaments que es consideren únics, com ara l'ús d'eines i el llenguatge, són compartits per molts altres animals.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou La comida perfecta
Documentals
Durada: 60'
19.05
El Paraíso de las Señoras
El Luciano ha trobat una altra empresa per mantenir allunyat d'El Paraíso el marit de la Clelia. Mentrestant, l'Umberto demana a l'Adelaide que organitzi una festa en honor al Ricardo, a la qual assisteix l'Andreina Mandelli, la qual cosa sorprèn a tothom.
Sèries
Durada: 40'
19.45
El Paraíso de las Señoras
La Tina aconsegueix que l'Antonio vagi a sopar a casa seva, amb la condició que el Salvador no hi sigui. D'altra banda, l'Adelaide acusa l'Umberto d'haver humiliat el seu fill a la festa de la nit anterior.
Sèries
Durada: 35'
20.20
¡Cómo nos reímos! Xpress
Eugenio (IV)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 10'
20.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21 h). Enfrontament crucial per a les aspiracions de tots dos combinats a l'Eurocopa. Després de caure contundentment contra Espanya, Croàcia no va poder passar de l'empat davant d'Albània, i ara necessita els tres punts davant la vigent campiona d'Europa si vol estar present als vuitens. S'enfronta amb Itàlia, que va guanyar el primer partit, però que va deixar molts dubtes amb la seva derrota davant de La Roja. Comentaristes: Paco Caro i Vero Boquete. Des de l'RB Arena.
Esports
Durada: 135'
22.55
Días de cine clásico: Vive como quieras
L'Alice Sycamore, l'única persona amb una mica de seny en una família plena de llunàtics, s'enamora del seu cap, el Tony Kirby, que pertany a una família molt rica i molt cursi.
Pel·lícules
Durada: 130'
01.05
Megaestadios de Europa
San Petersburgo vs Bakú
Un cara a cara entre dos estadis, situats a la frontera entre Europa i Àsia, que pertanyen al conjunt de recintes més moderns del món. D'una banda, el Gazprom Arena de Sant Petersburg, a Rússia, i de l'altra, l'Estadi Olímpic de Bakú, a l'Azerbaidjan.
Documentals
Durada: 50'
01.55
Metrópolis
Eduardo Sourrouille
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a totes aquelles persones inquietes per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 35'
02.30
Conciertos de Radio 3
Cumpleaños un martes. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
03.00
Lugares sagrados
Malta
Entre els anys 3.600 i 2.300 aC va florir una civilització extraordinària a les illes mediterrànies de Malta i Gozo. Els misteriosos habitants d'aquestes illes van construir desenes de santuaris subterranis fascinants, i van deixar empremtes de l'existència humana al final del neolític.
Documentals
Durada: 50'
03.50
El planeta verde
Mundos desérticos
Al desert del Taklamakan, al nord de la Xina, el programa mostra un paisatge de sorra en transformació constant. Aquí les temperatures oscil·len entre els -20º C i els més de 40 º C, i el que és més important, l'absència de pluges és gairebé total.
Documentals
Durada: 50'
04.40
La vida en los ríos de África
Río Okavango
Situat al nord de Botswana, el delta de l'Okavango és un dels ecosistemes més extraordinaris del continent africà. Es troba al cor del desert del Kalahari, i és el delta terrestre més gran del món. A més, durant l'estació seca és una de les últimes fonts d'aigua fiables.
Documentals
Durada: 50'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'