Programació La 2

Diumenge, 15 setembre de 2024
06.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 50'
07.30
Más allá de la cumbre
Història sobre la vida de Zuko, un guia professional d'alta muntanya, que reflecteix la perseverança i resiliència de l'ésser humà enfront de les adversitats que es presenten al llarg del camí. Zuko va ser guia d'alta muntanya professional durant 15 anys, però va patir un accident desafortunat i va perdre la mobilitat a les cames. Malgrat tot, això no el va aturar. Zuko demostra, a través de la seva cerca interna i de l'expedició al Kilimajaro, que els límits existeixen únicament a la ment.
Documentals
Durada: 55'
08.25
Los conciertos de La 2
ORTVE Melilla. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 50'
09.15
Shalom
Yad Vashem, memoria contra el olvido
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Revista HispArabia
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Para toda la vida
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Diáconos permanentes
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Educar de corazón a corazón
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia de Santiago Apóstol de Prioro, León
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Vinculados por la paz
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 20'
11.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
12.05
La asombrosa aventura estadounidense de George
La costa oeste
De petit, el George tenia una visió d'Amèrica basada en pel·lícules, vaquers, hamburgueses i ciutats plenes de gratacels. Califòrnia reuneix tots aquests elements clàssics d'Amèrica.
Documentals
Durada: 45'
12.50
Página 2
Carmen Mola
En el programa d'avui, Óscar López entrevista Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero, més coneguts pel seu pseudònim, Carmen Mola, a propòsit de la publicació del seu nou llibre, El Clan. A continuació, Nathan Thrall presenta el seu assaig, guanyador del Premi Pulitzer 2024. Finalment, diversos escriptors de novel·la negra expliquen com tracten la violència als seus llibres. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 35'
13.25
Flash moda
Pasarela MBFWM
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.55
Flash moda monográficos
Custo Barcelona
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 25'
14.20
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.50
La tierra vista desde el cielo
Marruecos desde el cielo (I)
El fotògraf Yann Arthus-Bertrand sobrevola el Marroc, on visita ciutats imperials, com ara Meknès i Fes, i ciutats llegendàries, com Asilah, Rabat i Casablanca.
Documentals
Durada: 40'
15.30
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 50'
16.20
Grandes documentales
Inclou El año salvaje en África: Invierno, Del amanecer al crepúsculo: El día más largo en el continente asiático i Del amanecer al crepúsculo: Navidad en Nueva Zelanda: El Nadal a Nova Zelanda significa dies càlids, arbres en flor i pollets i cadells a cada cantonada. Però les cries necessiten menjar per créixer, la qual cosa vol dir que el Nadal és també una època de carnisseria. La tragèdia d'una família és el sopar de Nadal d'una altra família.
Documentals
Durada: 140'
18.40
El documental de La 2
Inclou Dinastías: Guepardos: El Parc Nacional de la Plana de Liuwa, a l'oest de Zàmbia, és la llar de la Kali, un guepard femella. És el guepard més longeu del parc.
Documentals
Durada: 50'
19.30
Históricos anónimos
El primer encierro de Brihuega
Jordi Corominas viatja al dissabte 16 d'agost de 1584, en ple segle XVI, i a la ciutat castellana de Brihuega, on descobreix la totpoderosa Mesta i les vides dels pastors i els agents de la Santa Hermandad.
Documentals
Durada: 45'
20.15
Dfiesta en La 2
San Genaro
Un recorregut per les festes populars de diversos pobles d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
20.45
Tesoros de la tele
El loco de la colina
Lliurament que emet una selecció acurada del bo i millor del mític programa dirigit i presentat per Jesús Quintero.
Altres
Durada: 105'
22.30
Versión española: La playa de los ahogados
Un matí, el cadàver d'un mariner és arrossegat per la marea fins a la vora. Si no tingués les mans lligades, Justo Castelo seria un altre dels fills del mar que ha trobat la seva tomba entre les aigües mentre feinejava. Però l'oceà no ha necessitat mai amarres per matar. Sense testimonis ni rastre de l'embarcació del mort, l'inspector Leo Caldas s'endinsa en l'ambient mariner del poble i mira d'esclarir el crim entre homes i dones que es resisteixen a revelar les seves sospites i que, quan es decideixen a parlar, apunten cap a una direcció inesperada.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.00
Versión española. Última sesión: El rey de La Haba
Després d'escapar-se d'un correccional, el Reinaldo mira de sobreviure als carrers de l'Havana de finals dels 90, una de les pitjors dècades per a la societat cubana. Esperances, desencants, rom, bon humor i sobretot la fam l'acompanyen en el seu camí, fins que coneix la Magda i la Yunisleidy, també supervivents com ell. Entre els braços de l'una i de l'altra, intenta evadir-se de la misèria material i moral que l'envolta vivint fins al límit l'amor, la passió, la tendresa i el sexe més desvergonyit.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.55
11-S: el día que cambió el mundo
L'11 de setembre de 2001, el món sencer va contemplar amb horror el que passava als Estats Units. 2.753 persones van morir al World Trade Center de Manhattan quan dos avions segrestats es van estavellar contra les Torres Bessones. Aquests atacs van marcar un abans i un després en la història recent. El documental narra els esdeveniments que van tenir lloc aquell dia tan catastròfic a través de testimonis en primera persona de veïns, estudiants, treballadors de la zona, turistes i equips d'emergències presents durant la tragèdia.
Documentals
Durada: 85'
03.20
La gran evasión: la historia verdadera
El 1942, el règim nazi es troba en el màxim apogeu del seu poder i domina gairebé tot Europa. En aquest episodi es revela com els presoners van construir tres túnels enormes que duien els sobrenoms de Tom, Dick i Harry, i van preparar 200 homes per a l'evasió.
Documentals
Durada: 45'
04.05
La gran evasión: la historia verdadera
Roger Bushell i el Comitè X queden desolats quan el seu túnel, amb el sobrenom de Tom, és descobert i destruït pels guàrdies quan falten només uns dies per acabar-lo. Esperonat per la notícia d'una altra fugida que ha tingut èxit, Bushell decideix ben aviat obrir un altre túnel.
Documentals
Durada: 45'
04.50
La gran evasión: la historia verdadera
Els fugitius han marxat en totes direccions, i dels 200 que intentaven sortir només 76 han aconseguit escapar. A l'alba, el túnel és descobert pels alemanys, i comença la caça dels fugitius. L'home número 77 és el descobert i la resta dels presoners no tenen cap esperança de fugir.
Documentals
Durada: 40'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'