Programació #0

Dimarts, 27 agost de 2024
08.10
Colin de cuentas
Heavy
La casa de Gordon se convierte en un caos con la llegada de varias visitas inesperadas incluyendo a su hermano Heavy que acaba por revelar detalles incómodos sobre el pasado de Gordon. Esto provoca cierta incomodidad entre él y Ash.
Sèries
Durada: 28'
08.38
Colin de cuentas
Porno ético
Ash se siente rechazada después de pillar a Gordon encargándose de sí mismo. Por su parte, él recibe una oferta para comprar la cervecería. Megan les presenta a su nueva novia.
Sèries
Durada: 30'
09.08
Superancianos: cómo vivir más y mejor
El cuerpo
La osteoporosis es una enfermedad por la cual los huesos se vuelven frágiles y fáciles de romper. Es más común en las mujeres y suele empeorar con la edad. Michael Mosley trata de averiguar cómo mantener los cuerpos, huesos y músculos sanos.
Documentals
Durada: 55'
10.03
Dentro de las pirámides
Pirámide Acodada
En el corazón del desierto egipcio se encuentra un monumento extraordinario: la Pirámide Acodada. Un enigmático edificio que ha perdurado en el tiempo como ningún otro. Es la primera construcción del mundo en superar los 100 metros de alto.
Documentals
Durada: 55'
10.58
Action
David Leitch, que va fer de doble de Brad Pitt i de Jean-Claude Van Damme, deixa de ser productor per un dia per ajudar a entrenar els actors. Mitra s'enfronta a un gran desafiament, mentre que JoJo rep una notícia que no esperava rebre.
Documentals
Durada: 45'
11.43
Denzel Washington en acción
Documentals
Durada: 58'
12.41
Día D: la batalla en color
El gran desafío
En julio de 1943, Hitler sigue ocupando parte de la Unión Soviética. Pero desde su derrota en la batalla de Kursk, está a la defensiva.
Documentals
Durada: 52'
13.33
Día D: la batalla en color
El gran asalto
6 de junio de 1944. Los aliados desembarcan en las playas de Francia en una invasión sin precedentes. Su objetivo: liberar la Europa noroccidental del yugo de Hitler y de la ocupación nazi.
Documentals
Durada: 58'
14.31
El día después
Esports
Durada: 59'
15.30
Pel·lícula: Spy Game, juego de espías
Un dia abans de retirar-se, Nathan Muir, agent de la CIA, rep la notícia que Tom Bishop, el seu deixeble, ha estat pres sota l'acusació d'espionatge. Per això, el pensen executar en 24 hores. La situació del Bishop està en mans del Muir, que burla els mètodes de l'agència per aconseguir més detalls de la situació del Bishop.
Pel·lícules
Durada: 123'
17.33
Pel·lícula: Y que le gusten los perros
Sarah Nolan és una professora que fa vuit mesos que està divorciada, un període de temps massa llarg, segons la família i els companys de feina. Amb l'única intenció de fer-la feliç, les seves germanes l'apunten a un programa de cites. La Sarah aviat ha de suportar una sèrie de desavinences desastroses i de primeres cites amb tota mena d'aspirants estranys, però també troba un possible candidat, l'enigmàtic constructor de vaixells Jake Anderson. El Jake és atractiu i elegant, però pot ser que estigui buscant més del que la Sarah necessita ara mateix.
Pel·lícules
Durada: 97'
19.10
Marbella
Yassim pone en marcha su plan más ambicioso para abrir una nueva vía de entrada para la cocaína para Europa. Y César juega un papel clave.
Sèries
Durada: 53'
20.03
Marbella
César descubre algo de Yassim que le descoloca: está a punto de empezar una guerra entre bandas mafiosas y él está en el ojo del huracán.
Sèries
Durada: 57'
21.00
Leo talks
Sofocos del verano
Altres
Durada: 30'
21.30
Ilustres ignorantes
El Teléfono
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 30'
22.00
Pel·lícula: La trenza
Tres dones. Tres països. Un viatge inoblidable. A l'Índia, la Smita és una intocable, i somia donar una educació a la seva filla petita. D'altra banda, a Sicília, la Giulia treballa al taller de perruques del seu pare, l'últim d'aquest tipus a Palerm. Mentrestant, al Canadà, la Sarah és una mare de tres fills divorciada dues vegades i una reeixida advocada que viu dedicada a la feina. Just quan espera l'ascens pel qual ha estat treballant tota la seva carrera, s'assabenta que té càncer de mama.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
Roger Federer: la perfección suiza
Documentals
Durada: 50'
00.45
La pista del tenis. US Open
Esports
Durada: 15'
01.00
Tennis US Open
Esports
Durada: 190'
04.10
Arthur Ashe, revés al poder
Documentals
Durada: 90'
05.40
Documentales
Documentals
Durada: 49'