Barça

Ansu té trencat el menisc intern del genoll esquerre

Barça. El jove del planter es va lesionar en l’acció del penal després d’una entrada de Mandi i possiblement haurà d’estar entre tres i quatre mesos allunyat dels terrenys de joc

Tot i la golejada contra el Betis i trencar una mala ratxa de quatre partits consecutius sense guanyar en la lliga, el d’ahir no va ser un dia feliç en el Barça. Com a mínim, un dia feliç complet. Hores després que s’acabés el partit i després de passar proves mèdiques, el club va informar que Ansu Fati té un trencament del menisc intern del genoll esquerre. El Barça perd per uns mesos un dels seus jugadors més destacats en aquest inici de temporada.

El de Bissau, que ahir va actuar com a davanter centre, es va lesionar en la primera part. Cap a la mitja hora va intentar arribar a una centrada des de la banda esquerra de Jordi Alba. El van fer caure entre Mandi i Bartra. El primer va ser qui va cometre la falta que va assenyalar com a penal Cuadra Fernández. Ansu Fati va quedar molt adolorit però va poder continuar jugant fins a la mitja part. Li feia mal el genoll en el descans i Koeman el va substituir. Messi va entrar en el seu lloc.

El comunicat del Barça explica que en els propers dies es decidirà el tractament a seguir, però el més normal és que Ansu Fati hagi d’estar-se entre tres i quatre mesos allunyat dels terrenys de joc. Les lesions de menisc poden solucionar-se extirpant-lo, amb un temps de baixa aproximat d’un mes. Normalment, però, aquest tractament porta problemes a la llarga i s’aposta més per cosir el menisc. En aquest cas, el temps de baixa és d’entre tres i quatre mesos. El més possible és que amb Ansu Fati, per la seva joventut s’opti per aquest tractament.

Màxim golejador

A banda del penal forçat que Griezmann va acabar fallant, Ansu va estar ahir molt participatiu, un total de 26 vegades ho va fer en la primera part, amb un bon parell d’oportunitats de gol. Una ben aturada per Bravo i una segona que no va finalitzar amb encert Griezmann.

El de Bissau, que va fer els divuit anys la setmana passada, deixa l’equip sent el màxim golejador blaugrana en la lliga, amb quatre gols. També va marcar un dels cinc gols contra el Ferencváros en el primer partit d’aquest curs en la lliga de campions.

Ansu Fati havia estat convocat per Luis Enrique per als tres partits que ha de jugar la selecció espanyola en aquesta aturada de seleccions, un amistós contra els Països Baixos , i dos de Nations League contra Suïssa i Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)