Barça

Subhasta Haaland (dia 2)

Després del rebombori mediàtic provocat per la reunió entre Mino Raiola i Alfie Haaland amb Laporta, i la visita posterior a Valdebebas, ara Guardiola, fent el seu paper en l’auca, allunya el noruec momentàniament del City pel cost de l’operació

Erling Haaland serà un dels grans absents de la pròxima Eurocopa, però ni tan sols el fet d’estar allunyat del gran aparador futbolístic d’aquest estiu evitarà que el nom del davanter noruec continuï ocupant portades i hores i hores de tertúlies esportives els propers mesos. Això era clar ahir, és clar avui i ho serà demà. Més després que Mino Raiola i Alfie Haaland, el pare del jugador, hagin decidit anticipar-ho tot, obrir la veda ja en aquest mes d’abril i donar per iniciat el serial. Es farà llarg.

L’últim actor a dir la seva dins del serial Haaland ha estat Pep Guardiola. L’entrenador del Manchester City ha començat també a jugar les seves cartes i en les últimes declaracions ha dit que les pretensions actuals del Dortmund i de l’entorn del jugador conviden a fer un pas al costat i a oblidar-se del fitxatge: “No sé què acabarà passant, però amb aquests preus no fitxarem cap davanter. No és possible, no ens ho podem permetre. Tots els clubs ho estan passant malament econòmicament i nosaltres, també”. “Repeteixo: el més provable és que no fitxem un davanter per a la pròxima temporada. Tenim futbolistes interessants en el planter.” Les paraules de Guardiola en la prèvia del partit contra el Leicester arriben 24 hores després de la doble visita de Mino Raiola i Alfie Haaland a Barcelona i Madrid, i abans que tots dos iniciïn la ronda de visites a territori britànic per continuar amb la subhasta. Pròxim destí: la Premier.

Mino Raiola té previst continuar amb el mercadeig, ara a Anglaterra, amb quatre clubs en l’agenda: City, United, Liverpool i Chelsea. Malgrat les paraules de Guardiola, el City és un dels grans aspirants a aconseguir el noruec. Té poder econòmic, han esborrat el nom de Messi de la llista d’objectius, marxa Agüero i compten amb el factor romàntic que el pare del jugador va vestir la samarreta dels citizen. També l’United s’aferra al component emocional: Solskjaer, compatriota de Haaland, té bona connexió amb el crac del Dortmund i tots dos van coincidir ja en el Molde. El Chelsea i el Liverpool, amb potencial financer, també estant atents.

Al Barça, per ara, satisfacció després de la primera presa de contacte. Vint-i-quatre hores després de la primera reunió entre Laporta, Mateu Alemany, Raiola i el pare del jugador, hi ha la sensació que l’operació no és impossible, sí complicada. Laporta va voler traslladar en primera persona al pare del jugador l’interès del Barça, però també va deixar clar que no faran cap bogeria. Ni volen, ni poden. Inviable pagar els 180 milions d’euros que exigeix el Dortmund. A més, primer, caldrà donar sortida a algun crac. A Valdebebas, la recepció la va fer José Ángel Sánchez, director general del Real Madrid. Ell ha traslladat tota la informació de Florentino Pérez. El pare de Haaland va voler interessar-se pels plans del Madrid amb Odegaard, amic del seu fill.

El jugador sembla que prefereix, a dia d’avui, l’aventura de LaLiga per davant de la Premier, però manaran els bitllets.

PEP GUARDIOLA

“No sé què acabarà passant, però amb aquests preus no fitxarem cap davanter”

L’Inter posa preu a Lukaku: 120 milions

Paral·lelament a la reunió de Laporta amb l’entorn de Haaland, el Barça continua atent a la possibilitat d’activar un pla B o un pla C. En aquest sentit, l’Inter ha posat ja preu a Lukaku. Demana 120 milions d’euros. El belga, de 27 anys, ja va coincidir amb Koeman en l’Everton. Aquesta temporada, suma 25 gols en 34 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)