Barça

Homenatge a les campiones

1a divisió. El Barça goleja l’Athletic en el partit de lliga ajornat de la jornada 28 i celebra el doblet de lliga i Champions davant d’un miler de culers, en un estadi Johan Cruyff entregat

Barça 8 Athletic 0

BARÇA:Paños, Torrejón (Jana, 56’), Pereira, Codina (Mapi León, 64’), Melanie (Leila, 64’), Mariona, Patri (Aitana, 56’), Vicky Losada, Bruna, Jenni Hermoso i Martens (Crnogorcevic, 56’).ATHLETIC:Andrea de la Nava, Oihane Hernández, Oihane Valdezate, Gimbert, Arraiza (Naroa, 46’), Istillart (Jone, 77’), Marta Unzué, Ane Azkona (Paula, 87’), Mariana Cerro (Irene, 59’), Ainhoa (María Díaz, 77’), Lucía García.GOLS:1-0 (4’) Jenni Hermoso. 2-0 (12’) Martens. 3-0 (24’) Martens. 4-0 (34’) Jenni Hermoso. 5-0 (43’) Bruna Vilamala. 6-0 (51’) Jenni Hermoso. 7-0 (63’) Bruna Vilamala. 8-0 (86’) Crnogorcevic.ÀRBITRE:Elena Casal. T.G.: Cap.PÚBLIC:1.000 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Aquest Barça enamora. Juga i fa gaudir. I el més important: la seva voracitat és insaciable. Només tres dies després d’aixecar la primera Champions de la història de la secció, l’actual campió d’Europa va golejar l’Athletic per 8-0, en el partit de lliga corresponent a la jornada 28 i que va ser ajornat en el seu dia. Autohomenatge en l’homenatge.

L’equip de Lluís Cortés va fer el mateix que en la final contra el Chelsea i en qüestió de 35 minuts ja guanyava per 4-0. Les blaugrana van tornar a signar un partidàs, amb un hat-trick de Jenni Hermoso, els doblets de Lieke Martens i Bruna Vilamala, i un últim gol de la suïssa Crnogorcevic.

Abans del partit, Marta Torrejón, que ahir va jugar el seu compromís número 302 amb el Barça, va rebre un petit homenatge individual del club amb una samarreta commemorativa per celebrar el fet d’haver superat els 300 partits. També en els prolegòmens, la capitana, Vicky Losada, acompanyada del president del club, Joan Laporta, i el president de la Federació Catalana, Joan Soteras, va rebre el trofeu de la lliga, guanyat fa una setmana i mitja, i el va mostrar als 1.000 espectadors presents a l’estadi. Bon detall també de l’Athletic fent el passadís d’honor a les campiones.

El Barça va tornar a fer una exhibició a còpia de gols i després del xiulet final va arribar el moment que tots els culers estaven esperant, amb l’entrada en escena del trofeu de la Champions. Festa grossa. Golejada i tribut a les campiones. Nit de celebracions. Música, càntics, focs artificials i parlaments. “Aquest és l’inici d’una gran era. Farem contents molts culers. Aquesta Champions és per a totes aquelles nenes que ara sí que poden somiar que és possible guanyar una Champions amb el Barça”, deia Vicky Losada.

També va parlar Cortés: “Vull donar les gràcies a aquest grup magnífic de jugadores que m’ha tocat entrenar perquè són l’hòstia. Gràcies al club per creure en aquest equip i en aquest projecte. Aquest equip gaudeix i fa gaudir i aquí tenim la nostra primera Champions. Esperem continuar guanyant.” En efecte. Pròxim objectiu: el triplet. El Barça vol també la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)