Barça

Jordi Cruyff: “Mai substituiré Koeman; tinc els meus principis”

Despatxos. L’assessor esportiu de Laporta assegura que no s’asseurà a la banqueta en el cas que els mals resultats precipitin l’adeu de Koeman perquè el coneix “des de fa trenta anys”, diu que seria “lleig” i que està aquí “per ajudar-lo”

El dia que Laporta va comparèixer davant la premsa per ratificar la continuïtat de Koeman i tancar així el període de reflexió que ell mateix havia obert, també va col·locar l’etiqueta de “comodí” a Jordi Cruyff. Laporta va dir que era una peça útil per si es produïa alguna emergència i tothom va dirigir totes les mirades cap a la banqueta. Ara Jordi Cruyff –en una entrevista al diari Marca– ha volgut posar fi a les possibles especulacions: “Mai substituiré Koeman; seria lleig i a més tinc els meus principis.” “Ni en el meu cap, ni en el de ningú altre hi ha la idea de substituir Koeman. No m’han insinuat aquesta possibilitat ni entra en els meus plans. El conec des de fa gairebé trenta anys i ell ja sap que estic aquí per ajudar-lo. Laporta tan sols feia referència a la meva condició de tot terreny”, va manifestar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)