Barça

Modificacions a l’Espai Barça

Del seu antecessor, Joan Laporta també va assegurar que havia mentit absolutament en el projecte de l’Espai Barça, on també hi ha fraccionament de factures. El va acusar d’amagar informació sobre el projecte més important per al club en els últims anys. “Està basat en una sèrie de falsedats i falta de transparència. Tal com estava estructurat, més de 12.000 socis passaven de primera a tercera graderia. Hi ha falsedats clares i evidents: està infravalorat en cost, com el Johan Cruyff, que estava xifrat en quatre i n’ha costat vint. S’amagaven informes que no s’estava invertint en el manteniment. Ara estem arreglant camps de la ciutat esportiva i hi ha altres reformes urgents.” Segons Laporta, aquestes obres costaran uns 20 milions d’euros i el club no les va afrontar per estalviar i viure en el curtterminisme.

El president del Barça va explicar que estan reformulant el projecte i que hi haurà moltes modificacions. “El projecte ha quedat obsolet. L’estem ressituant, reestructurant, refent. No és exactament un nou projecte, però hi ha moltes variacions. Hi ha una altra anella de zona VIP que es posa de tal manera que permet ubicar els 12.000 abonats que estaven en risc de ser passats de primera a tercera graderia. Hi ha una segona pell que ens dona més espais d’hospitality”, va comentar. Laporta va reiterar que no era creïble dir als socis que podien fer la renovació de l’estadi amb la gent a dins perquè és “impossible”, i que això seria molt més costós i tindria molt més risc.

Laporta té previst presentar un nou pla de finançament perquè sigui aprovat per l’assemblea i espera començar les obres l’estiu del 2022. No descarta tornar a fer un referèndum entre els socis si és necessari, però voldria que fos telemàtic. De fet, va censurar el que es va fer el 2014 perquè hi faltava molta informació. “Al seu dia, amb tots els respectes, hi havia poca informació i no s’ha fet res del que es va dir. Van dir que estaria acabat el 2021 i no hi ha ni una grua; hi ha un forat. I, a més, cal pagar els veïns per les molèsties”, va etzibar.

L’ACUSACIÓ

Laporta diu que el projecte està obsolet, que hi ha falsedats i falta de transparència

CANVIS

Estan refent l’Espai Barça i l’estiu del 2022 espera començar les obres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)