Barça

Suárez no perdona, però demana perdó

Comptes pendents. Aconsegueix la seva venjança particular, especialment amb Koeman, fent el segon gol

Luis Suárez esperava el partit contra el Barça amb un plus de motivació. Continua tenint una espina clavada per com va haver de sortir del club i així ho ha anat recordant en diverses entrevistes en aquesta última setmana. L’uruguaià no oblida el tracte que va rebre per part de Koeman, que li va comunicar que no comptava amb ell a través d’una trucada telefònica i que fins que no va tenir lligada la seva sortida el feia entrenar-se en solitari. I això no es paeix fàcilment. I menys per a algú que havia estat un dels futbolistes més importants del Barça en els últims anys, i amb un fort caràcter i competitiu com pocs. No es pot oblidar que és el tercer màxim golejador de la història del club, amb 198 gols en les cinc temporades que va lluir els colors blaugrana.

L’ocasió era perfecta perquè Luis Suárez es cobrés la seva venjança particular amb el Barça i especialment amb Koeman, que arribava al duel més qüestionat que mai. I el davanter de l’Atlético se la va cobrar marcant el segon gol dels de Simeone en l’últim minut del primer temps, un gol d’aquells que fan molt mal. De nou en un contraatac ràpid, l’Atlético va saber aprofitar els desajustaments defensius del Barça. Lemar li va servir una pilota i Suárez va tenir el temps i la sang freda per esperar-se i batre Ter Stegen amb tranquil·litat. Luis Suárez no va perdonar, però sí que va demanar perdó a l’afició barcelonista i no va voler celebrar efusivament el gol. Això sí, va deixar un gest que semblava que anés clarament dirigit a Koeman fent veure que trucava per telèfon. El tècnic holandès va seguir el partit al costat de Jordi Cruyff.

Poc abans ja havia estat a punt de marcar després de rebre una fantàstica assistència de João Félix, a qui el Barça va voler a l’estiu i que va fer un partidàs, però la seva rematada va sortir fregant el pal. Luis Suárez també va participar en el primer gol assistint Lemar.

Griezmann també juga

En el minut 72 Luis Suárez va deixar el terreny de joc en un doble canvi de l’Atlético. En el mateix instant va entrar Griezmann, suplent contra el seu exequip. Els seguidors de l’Atlético continuen sense rebre’l bé i va haver de sentir xiulets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.