Barça

El Barça i el Kun esperen fins al final del tractament

90 dies. Club i jugador expliquen que es mantenen a l’expectativa de l’evolució de la malaltia, després que Catalunya Ràdio indiqui que l’argentí podria haver-se de retirar

El Barça i el Kun Agüero esperen. Això és el que afirmen, tant el club com el futbolista, arran de la informació que va donar ahir Catalunya Ràdio, que va indicar que el jugador podria haver-se de retirar. Fa dues setmanes, en el partit contra el Deportivo Alavés al Camp Nou (1-1), l’atacant va haver de marxar del terreny de joc per un malestar toràcic i amb dificultats per respirar, i un cop a l’hospital de Barcelona les exploracions posteriors van diagnosticar-li una arrítmia cardíaca. L’esmentada informació de l’emissora pública va expressar que les proves cardiològiques realitzades no són positives, ja que es tractaria d’una arrítmia no benigna, incompatible amb la pràctica del futbol professional.

En aquest sentit, club i jugador es mantenen a l’expectativa que passin els 90 dies, fins al mes de febrer, el temps que es va estimar per avaluar l’efectivitat del tractament al qual va sotmetre’s a càrrec del doctor Josep Brugada. Òbviament, doncs, no s’ha avaluat tampoc la possibilitat de donar la baixa federativa al futbolista i, de moment, en el club, que ahir no va dir res públicament, l’únic escenari que es preveu és el d’esperar. Sí que va parlar Agüero, que a través de les xarxes socials va deixar un missatge sobre la situació, després del rebombori que es va generar. “Davant dels rumors, els explico que estic seguint les indicacions dels metges del club, fent proves i tractament i veurem la meva evolució en el termini dels 90 dies. Sempre en positiu”, va explicar el davanter, de 33 anys.

Agüero, que va arribar aquest estiu com a agent lliure procedent del Manchester City, va tenir un trencament muscular al bessó de la cama dreta, just abans de l’inici de la lliga, que no el va permetre debutar amb la samarreta del Barça fins a mitjan octubre. De blaugrana ha disputat quatre partits en la lliga, dos de titular, sumant 151 minuts i marcant un gol, i, en la Champions League, 1 partit en què va disputar 15 minuts.

EL PROTAGONISTA

El davanter va tenir una arrítmia cardíaca fa dues setmanes i estarà de baixa, mínim, fins al febrer
Veurem la meva evolució en el termini dels 90 dies. Sempre en positiu
Sergio ‘Kun’ Agüero
FUTBOLISTA DEL BARÇA
Davant dels rumors, els explico que estic seguint les indicacions dels metges del club, fent proves i tractament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)