Barça

Bones notícies per a Xavi

Sessió. Piqué, Pedri i Sergi Roberto tornen a entrenar-se amb el grup i tenen moltes possibilitats de reaparèixer en el derbi contra l’Espanyol. Laporta i Jordi Cruyff van ser presents en l’entrenament

Xavi Hernández s’estrena dissabte a la banqueta del Barça, en el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou. Un partit complicat, perquè els blanc-i-blaus arriben amb confiança, i que es preveu força igualat tenint en compte les trajectòries dels dos equips aquesta temporada. Xavi, però, podria rebre bones notícies poc abans del seu debut, perquè, si no hi ha un contratemps en els propers dies, podrà recuperar efectius de cara a la cita contra l’Espanyol. Piqué, Pedri i Sergi Roberto segueixen entrenant-se amb el grup esperant rebre l’alta mèdica. Ter Stegen també es va reincorporar i els internacionals espanyols van fer feina en solitari. El tècnic blaugrana va cridar del filial Lucas de Vega, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Ez Abde i Ferran Jutglà.

Qui va voler anar a donar suport a l’equip en la setmana del clàssic va ser el president Joan Laporta, que va estar acompanyat per Jordi Cruyff i Enric Masip. El màxim dirigent blaugrana va aprofitar per saludar Alves, amb qui es van fer una efusiva abraçada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)