Barça

7-0 del Barça i 500 de Melanie

1a Iberdrola. Les blaugrana atropellen el Madrid CFF, amb un ‘hat-trick’ d’Alèxia, en un dia especial per a la sevillana Melanie Serrano

Barça 7 Madrid CFF 0

BARÇA:Paños, Torrejón, Paredes, Jana (Crnogorcevic, 61’), Rolfö (Melanie, 72’), Patri (Engen, 61’), Aitana (Leila, 61’), Alèxia, Graham (Ona, 77’), Jenni Hermoso, Martens.MADRID CFF:Ulloa, Antonia, Mónica, Laurita, Itzi (Vicky López, 56’), Ana (Librán, 56’), Rita, Bonsegundo (Alba, 83’), Silvia, Gabi Nunes (Lucía Pardo, 90’), Geyse (Desy, 89’).GOLS:1-0 (12’) Alèxia. 2-0 (22’) Ulloa en pròpia porta. 3-0 (27’) Jenni. 4-0 (29’) Martens. 5-0 (53’) Alèxia, de penal. 6-0 (66’) Alèxia. 7-0 (83’) Leila.ÀRBITRE:Gil Soriano. T.G.: A Jana, Alèxia i Chikwelu.PÚBLIC:2.729 espectadors al Johan.

Melanie Serrano és història viva d’aquest Barça. La sevillana, que aquest 2022 estrenarà maternitat, va disputar ahir el seu partit número 500 amb el primer equip del Barça en 18 temporades al club. Llegenda. Per a ella va ser l’ovació de la tarda quan va entrar al camp en el minut 72 per la sueca Rolfö. Aplaudiments dels 2.729 espectadors presents al Johan i homenatge de les seves companyes al final del partit, que la van mantejar després d’una altra golejada en la lliga.

El Madrid CFF va generar certs problemes al Barça. Geyse va ser un malson per a Jana en el seu duel directe i Gabi Nunes va estavellar una pilota al pal (8’), però a l’equip de Víctor Fernández li va faltar efectivitat i d’això en va sobrat el Barça. Fins en set ocasions va castigar la porteria de Paola Ulloa, que tampoc va tenir el seu millor dia. La portera del Madrid va fallar estrepitosament en el gol de Martens –la pilota se li va escapar de les mans– i va tenir mala sort en un esplèndid xut de Graham Hansen, que després que la pilota toqués al pal va tocar a l’esquena de la portera del Madrid i va acabar al fons de la xarxa. Alèxia (3), Jenni i Leila van completar la golejada en un partit on va reaparèixer Patri i en què Cata Coll va ser baixa per covid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)